Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester United, ofertă de 70 de milioane de euro pentru un super jucător

Manchester United, ofertă de 70 de milioane de euro pentru un super jucător

Manchester United

Comentarii

Una dintre senzaţiile din Premier League, Jack Grealish este dorit cu insistenţă de Manchester United.

Conform The Sun, Manchester United este dispusă să ofere 70 de milioane de euro pentru Jack Grealish, fotbalistul formaţiei Aston Villa.

Manchester United îl vrea pe Grealish de la Aston Villa. Oferta merge spre 70 de milioane de euro!

Sursa citată scrie că United este gata să-i asigure lui Grealish un salariu anual de 8.5 milioane de euro pe sezon.

În vârstă de 24 de ani, Grealish s-a născut la Birmingham, dar poate evolua pentru echipa naţională a Irlandei datorită originilor sale.

Considerat unul dintre cei mai buni mijlocaşi din Premier League, Grealish a trezit şi atenţia altor echipe importante din Europa, precum Chelsea, Arsenal sau Real Madrid.

Grealish evoluează la Aston Villa din 2011-2012, perioadă în care a marcat 24 de goluri în 176 de meciuri. Timp de un sezon, Grealish a jucat pentru formaţia din Liga a treia engleză, Notts County.Cota sa de piaţă este de 38 de milioane de euro, fotbalistul fiind impresariat de agenţia condusă de Jonathan Barnett, agentul care îl are sub contract şi pe starul lui Real Madrid, Gareth Bale. În actuala stagiune, Grealish a marcat 9 goluri şi a oferit 8 pase decisive pentru coechipierii săi în 31 de meciuri disputate pentru Aston Villa.

În cazul în care va retrograda din Premier League, este greu de crezut că Villa îl va mai putea ţine pe Grealish, mai ales în condiţiile în care oferta lui Manchester United va atinge într-adevăr 70 de milioane de euro. 

Afla mai multe despre: jack grealishmanchester unitedaston villa 

viewscnt
Articole similare