Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester United pierde meciuri, dar şi jucători. An încheiat pentru un titular incontestabil, după accidentarea suferită

Manchester United pierde meciuri, dar şi jucători. An încheiat pentru un titular incontestabil, după accidentarea suferită

Manchester United

Comentarii

Unul dintre cei mai importanţi jucători de la Manchester United este aşteptat să revină pe teren abia în 2024 din cauza unei accidentări grave.

Pierdere grea suferită de Manchester United

Manchester United a primit o nouă lovitură grea. Nu numai rezultatele echipei sunt nefaste, dar şi lotul lui Erik ten Hag este decimat de jucători accidentaţi.

Unul dintre ei este şi Casemiro, care a aflat că va reveni abia în 2024. O rază de speranţă ar exista să revină abia după Crăciun, dar rămâne de văzut cum va decurge recuperarea sa după accidentarea suferită la coapsă.

Acest sezon a fost unul dificil pentru fostul mijlocaş de la Real Madrid. A acuzat o accidentare la gleznă la naţionala Braziliei, în octombrie, iar la revenirea pe teren în meciul cu Newcastle (0-3), din Cupa Ligii Angliei, a ieşit la pauză.

Era de aşteptat ca jucătorul de 31 de ani să lipsească doar câteva meciuri, dar Erik ten Hag a anunţat că acesta nu va reveni mai devreme da Crăciun. Presa engleză speculează că ar putea fi vorba chiar de 2024.

''Aştept revenirea unor jucători, dar acum Casemiro şi (n.r. Lisandro) Martinez au accidentări serioase şi nu mă aştept să se întoarcă înainte de Crăciun", a declarat antrenorul lui United.

Totuşi, Manchester United va putea conta pe serviciile lui Harry Maguire, care în partida cu Fulham a suferit o lovitură la cap.

''Da, a trecut toate protocoalele în timpul şi după meci, aşa că el este gata să joace. Nu există nicio indicaţie de comoţie'', a precizat tehnicianul olandez.

Manchester United a pierdut şi meciul cu Copenhaga din Champions League (3-4), iar în Premier League ocupă locul 8, cu 18 puncte acumulate în 11 etape.

Afla mai multe despre: manchester unitedpremier leaguecasemiro 

viewscnt
Articole similare