Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester United şi PSG se bat pentru semnătura lui Toni Kroos. Detaliile unei mutări pe care n-o anticipa nimeni

Manchester United şi PSG se bat pentru semnătura lui Toni Kroos. Detaliile unei mutări pe care n-o anticipa nimenigalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Toni Kroos poate pleca de la Real Madrid în vară. Internaţionalul german este dorit de PSG şi Manchester United.

Toni Kroos pleacă de la Real Madrid? United şi PSG se bat pe semnătura sa

Peste 50 de milioane de euro pun la bătaie Manchester United şi Paris Saint Germain. Cele două formaţii sunte interesate de transferul lui Toni Kroos de la Real Madrid.

Unul dintre cele mai rentabile transferuri făcute de Real Madrid în toată istoria sa, Kroos nu ar mai dori să rămână pe Santiago Bernabeu din vară. ”Galacticii” au plătit doar 25 de milioane de euro pentru german, fotbalist care s-a impus la Madrid şi care a contribuit la câştigarea a trei din cele patru UEFA Champions League ale grupării blanco în ultimii ani.

PSG şi Manchester United sunt echipele dispuse să plătească atât cât cere Real Madrid pentru Kroos. Germanul este preţuit de Los Merengues la 50 de milioane de euro, o sumă normală, dacă ţinem cont de faptul că Toni  Kroos mai are trei ani de contract cu Real Madrid.

În vârstă de 30 de ani, Kroos a ajuns la Real Madrid în 2014, iar până în prezent a strâns 254 de meciuri şi a marcat 16 goluri. Kroos a mai evoluat în cariera sa pentru Bayern Munchen şi Bayer Leverkusen. Manchester United este interesată de transferul său de mai multă vreme, în timp ce interesul lui PSG poate fi legat de prezenţa lui Thomas Tuchel pe banca parizienilor. 

Afla mai multe despre: toni kroospsgreal madrid 

viewscnt
Articole similare