Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester United, transfer de urgenţă în apărare. Fundaşul dorit după ce ”diavolii” au primit 10 goluri în ultimele trei jocuri

Manchester United, transfer de urgenţă în apărare. Fundaşul dorit după ce ”diavolii” au primit 10 goluri în ultimele trei jocuri

Manchester United

Comentarii

Manchester United pregăteşte un nou transfer răsunător. Următoarea ţintă este un fundaş central, unul menit să dea siguranţă unei defensive în corzi în ultimele meciuri.

Manchester United are un început de sezon departe de aşteptările conducerii şi pretenţiile suporterilor.

Formaţia lui Erik ten Hag se află doar pe locul 13 în Premier League, după cinci etape, şi a debutat cu un eşec şi în grupele Ligii Campionilor.

Manchester United, transfer de urgenţă după 10 goluri primite în trei meciuri.

Mai mult, Manchester United are o serie îngrozitoare de rezultate. În ultimele trei meciuri, a suferit trei înfrângeri primind în total 10 goluri.

A pierdut cu Arsenal (1-3) şi Brighton (1-3) în Premier League şi cu Bayern Munchen (3-4) în prima etapă din grupele Ligii Campionilor.

Prin urmare, gruparea de pe Old Trafford est hotărâtă să mai investească o sumă importantă pentru întărirea zonei defensive.

Iar fundaşul central pe care ”diavolii” au pus ochii este Jose Maria Gimenez, informează jurnaliştii de la FourFourTwo, citaţi de Transfer News Live.

Ajuns la 28 de ani, apărătorul uruguayan al lui Atletico de Madrid are o vastă experienţă în spate, fiind component al madrilenilor încă din 2013.

Cotat la 35 de milioane de euro, Gimenez mai are contract până în 2025 cu Atleti, astfel că Manchester United va trebui să bage mâna adânc în buzunar pentru a-l aduce.

Dar banii nu sunt o problemă majoră pentru clubul de pe Old Trafford, care se confruntă cu alte situaţii mult mai delicate şi dificile.

Jose Maria Gimenez a fost adus la Atletico Madrid cu aproape un milion de euro, în urmă cu 10 ani, de la Danubio, echipă din ţara sa natală.

Acesta a strâns 287 de meciuri pentru Atletico şi a adunat 81 de meciuri şi a marcat opt goluri pentru naţionala Uruguay-ului.

Afla mai multe despre: manchester unitedjose maria gimenezatletico madrid 

viewscnt
Articole similare