Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester United, victorie la limită pe terenul ultimei clasate din Premier League. Sir Bobby Charlton, omagiat | VIDEO

Manchester United, victorie la limită pe terenul ultimei clasate din Premier League. Sir Bobby Charlton, omagiat | VIDEO

Manchester United

Comentarii

Manchester United a reuşit o victorie la Sheffield United, în Premier League. Înaintea meciului, a fost adus un omagiu pentru Bobby Charlton, decedat la vârsta de 86 de ani.

Manchester United, victorie la limită în Premier League. Omagiu pentru Sir Bobby Charlton

Manchester United a învins-o, în deplasare, pe Sheffield United, scor 2-1, în etapa a 9-a din Premier League.

Meciul de pe Bramall Lane a fost deschis de omagiul adus de jucătorii lui Manchester United marelui dispărut, legendei clubului, Sir Bobby Charlton. Ambele echipe au aplaudat timp de un minut înaintea startului.

Scott McTominay a deschis scorul în minutul 28, din pasa lui Bernardo Silva, însă acelaşi McTominay a comis un henţ în careu, în minutul 34, şi Oliver McBurnie a egalat de la punctul cu var.

Elevii lui Ten Hag au revenit în avantaj abia în minutul 77, când Diogo Dalot s profitat de assist-ul lui Victor Lindelof, şi a înscris golul victoriei oaspeţilor.

Manchester United a reuşit a cincea sa victorie şi este pe locul 8, cu 15 puncte, în timp ce Sheffield United are doar un punct şi ocupă ultima poziţie a clasamentului din Premier League, a 20-a.

Afla mai multe despre: manchester unitedpremier leaguesir bobby charlton 

viewscnt
Articole similare