Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mangia i-a răspuns lui Gigi Becali. Ce spune italianul despre oferta pentru Mitriţă şi Bancu: "Eu atât cred că valorează"

Mangia i-a răspuns lui Gigi Becali. Ce spune italianul despre oferta pentru Mitriţă şi Bancu: "Eu atât cred că valorează"
Comentarii

Antrenorul Craiovei consideră că FCSB este favorită în derbyul din Bănie. Mangia îl atenţionează însă pe finanţatorul FCSBului, care tocmai făcuse o ofertă de cumpărare la pachet pentru Mitriţă şi Bancu.

Mangia este în faţa celui de-al cincilea meci împotriva celor de la FCSB, ca antrenor al oltenilor. Are doar o remiză în cele patru confruntări anteriorare.  
 
"Este un meci dificil, în 2002, la ultima victorie a Craiovei eram la facultate şi în acelaşi timp antrenam nişte grupe de juniori. Dar pentru mine este important ce se întâmplă duminică, istoria e istorie. Dacă voi spuneţi că Dică e în pericol, atunci dacă eu pierd, nu mă schimbă şi pe mine ? " a glumit antrenorul juveţilor. 
 
Chiar dacă este obişnuit ca Gigi Becali să oferteze jucătorii rivalei în săptămâna meciului, italianul de pe banca alb-albaştrilor l-a avertizat pe patronul vicecampioanei. 
 
"Pentru mine Mitriţă şi Bancu valorează mai mult de 5 milioane de euro, motivarea pentru ei se face simplu înaintea unor astfel de meciuri. E foarte bine pentru noi şi pentru fotbalul românesc că se va juca cu casa închisă. Sigur că echipa care este pe primul loc porneşte cu prima şansă, dar noi cred că avem calitatea pentru a câştiga partida, cred că va fi un meci spectaculos" a declarat italianul. 

Afla mai multe despre: mangiafcsbu craiovabancumitriţă 

viewscnt
Articole similare