Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mangia îşi pregăteşte echipa pentru prima victorie la Mediaş! Doi jucători nu mai intră în planurile italianului

Mangia îşi pregăteşte echipa pentru prima victorie la Mediaş! Doi jucători nu mai intră în planurile italianului

Superliga

Comentarii

Nicolai Calancea şi Fausto Rossi nu mai reprezintă soluţii pentru prima echipă a oltenilor. De la promovarea în Liga I, Universitatea nu a câştigat pe terenul Gazului.

De când a promovat în Liga I, Craiova nu a câştigat pe terenul delor de la Gaz Metan. Au fost trei dueluri, din care ardelenii au câştigat unul, iar celelalte două au fost remize. Mangia vrea să schimbe istoria sâmbătă seară. 
 
"Pentru mine va fi un meci interesant, pentru a înţelege situaţia noastră actuală după ultimele două jocuri. Gazul este o echipă bună care a început foarte bine sezonul. Are atacanţi valoroşi, fac bine tranziţia pozitivă. Am respect pentru Fortes, dar eu sunt încrezător în calităţile echipei mele. Cred că vor fi mai multe echipe angrenate în lupta pentru play-off, nivelul este mai ridicat" a spus italianul de pe banca alb-albaştrilor care a anunţat că nu mai contează pe Fausto Rossi şi Nicolai Calancea. 
 
Cu o victorie oltenii pot urca pe locul secund în campionat. Craiova vine după două succese clare în Liga I, 5-1 cu FC Voluntari şi 3-0 cu Dinamo. 
 
"Sunt sigur că dacă vom intra concentraţi şi cu atitudinea corespunzătoare vom scoate un rezultat bun. Ne aşteaptă un meci greu la Mediaş, au o echipă foarte bună, mai ales că au şi schimbat câţiva jucători. Nu ne gândim că dacă o să câştigăm vom urca în clasament" a fost reacţia lui Marius Briceag. 
 
 

 

Afla mai multe despre: mangiarossicalanceagaz metan 

viewscnt
Articole similare