Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mangia: ”Nu a fost uşor să jucăm pe un astfel de teren!” Momentul în care fanii lui Dinamo l-au speriat: ”Nu este normal!”

Mangia: ”Nu a fost uşor să jucăm pe un astfel de teren!” Momentul în care fanii lui Dinamo l-au speriat: ”Nu este normal!”
Comentarii

Devis Mangia spune că terenul a fost o reală problemă pentru jucătorii săi, care nu şi-au putut pune în valoare calităţile. Dinamo - Craiova s-a terminat 2-2.

Dinamo şi Craiova au terminat la egalitate, scor 2-2, cu momente în care oltenii puteau câştiga meciul. Devis Mangia spune că şi terenul a contribuit la erorile pe care le-au făcut jucătorii săi. În plus, scoate în evidenţă şi ratarea din minutul 58, când Bărbuţ a ratat cu poarta goală. Craiova conducea cu 2-1 în acel moment.

”A fost un meci bun. Am făcut una sau două greşeli pe parcursul partidei şi cred că din cauza terenului am făcut aceste erori tehnice. Din păcate, puteam să închidem meciul şi apoi a existat riscul să pierdem meciul. Trebuia să începem bine după această pauză competiţională. Nu a fost uşor să jucăm pe un astfel de teren şi în faţa unor suporteri numeroşi ai lui Dinamo. Aceasta este situaţia acum, acesta este lotul nostru şi voi continua să lucrez cu aceeaşi fotbalişti, nu vrea să vorbesc despre perioada transferurilor. Treaba mea este să lucrez cu jucătorii pe care îi am la dispoziţie”, a declarat Mangia la microfonul Telekom Sport.

Antrenorul lui CS U Craiova s-a arătat deranjat în startul partidei de o petardă aruncată în teren de suporterii lui Dinamo. Devis Mangia spune că acel moment i-a produs teamă: ”Suntem o echipă şi atunci câştigăm sau pierdem o facem împreună. Pentru mine nu este normal să fie o petardă lângă un jucător sau lângă un copil. Chiar mi-a fost frică la un moment dat. Când am văzut un puşti că începe să plângă din această cauză... Pentru mine acesta nu este fotbal. E altceva. Deci era normal să nu fiu bucuros”.

Afla mai multe despre: dinamocs u craiovaliga 1devis mangia 

viewscnt
Articole similare