Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mangia râde de FCSB: "Aşa se plânge şi Juventus în Italia! Hai să vorbim de fotbal!"

Mangia râde de FCSB: "Aşa se plânge şi Juventus în Italia! Hai să vorbim de fotbal!"

Superliga

Comentarii

Antrenorul Craiovei, Devis Mangia, a comentat amuzat faptul că oficialii FCSB au acuzat formaţia olteană că primeşte penaltiuri prea uşor. "E la fel cum se plânge Juventus de arbitraje în Italia", a spus tehnicianul.

  • FCSB - Craiova se joacă duminică, de la 20:00, pe Telekom Sport 1.

"E la fel cum se plânge Juventus de arbitraje în Italia. Mai bine vorbim de fotbal, protagoniştii în teren sunt jucătorii, nu antrenori, nu arbitrii, nu delegaţii echipelor. Dacă U Craiova intră mai des în careu, pot fi posibilităţi de penalti. Nici nu ştiu cine va fi arbitru (n.r. - cu FCSB), sunt antrenor şi încerc să pun jucătorii mei în cele mai bune condiţii pentru a face performanţă", a afirmat antrenorul italian.

Mangia consideră meciul cu FCSB unul important, dar care nu decide nimic în lupta pentru titlu.

"E un meci important şi interesant, pentru fotbalul românesc, un meci tare. E un meci important, dar nu decide nimic pentru titlu. Nu suntem favoriţi, suntem la egalitate. Nu mă gândesc să jucăm la egal, mergem să facem cel mai bun meci posibil. FCSB este o echipă foarte bună, cu mulţi jucători interesanţi, dar Craiova este la fel. L-am antrenat pe Stoian, este un jucător foarte bun, un băiat foarte bun şi am o relaţie foarte bună cu el. Nu e la fel ca în situaţia lui Montini, nu l-am antrenat şi nu îl cunosc foarte bine, ca pe Stoian", a adăugat Mangia, care a precizat că echipa va face deplasarea la Bucureşti cu trenul.

Fundaşul Tiago Ferreira, prezent şi el al conferinţa de presă, a fost întrebat despre faptul că sunt "scăpări" în apărarea Craiovei, dar Mangia a intervenit, puţin nervos: '"Erori în faza de apărare? Dar sunt patru meciuri fără gol primit. Nu ştiu ce se va întâmpla duminică, nu vreau să vorbesc dinainte, dar nu este adevărat. Sunt patru meciuri fără gol."

CSU Craiova va întâlni, duminică, de la ora 20.00, pe Arena Naţională, formaţia FCSB, în etapa a XXV-a a Ligii I.

Afla mai multe despre: mangiacraiova 

viewscnt
Articole similare