Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manuel Neuer, aproape de o plecare de la Bayern Munchen. Un club uriaş din Premier League îl aşteaptă cu braţele deschise

Manuel Neuer, aproape de o plecare de la Bayern Munchen. Un club uriaş din Premier League îl aşteaptă cu braţele deschise
Comentarii

Portarul celor de la Bayern Munchen, Manuel Neuer (34 de ani) este foarte aproape să se despartă de clubul pe care îl reprezintă de nouă ani. Negocierile privind noul contract nu se deplasează în direcţia dorită de neamţ, iar în următoarea perioadă de transferuri sunt şanse foarte mari să se producă despărţirea.

Contractul lui Manuel Neuer cu Bayern Munchen expiră în vara anului 2021. Ca orice club de tradiţie, care îşi respectă legendele, conducătorii celor de la Bayern au demarat încă de pe acum tratativele pentru prelungirea contractului fostului campion mondial. Numai că negocierile nu decurg aşa cum şi-ar fi dorit cele două părţi. Principala problemă este salariul pe care îl cere Neuer, de 15 milioane de euro pe sezon, considerat prea mare.

Agentul său, Thomas Kroth a declarat că există posibilitatea ca Neuer să plece de la Bayern dacă nu se ajunge la o înţelegere care să-l mulţumească pe fostul portar al celor de la Schalke 04. La auzul acestei veşti, Frank Lampard şi-a anunţat colaborarii că-l doreşte pe Manuel la Londra, în locul spaniolului Kepa, cel mai scump portar din istoria fotbalului.

Cu toate acestea, Neuer speră să ajungă la un numitor comun cu conducerea şi să rămână la Munchen. Dacă nu se va întâmpla acest lucru şi va accepta o eventuală ofertă de la Chelsea, între buturile celor de la Bayern s-ar putea regăsi un alt portar de la Schalke 04, Alexander Nubel.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare