Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Maratonistul | Rusul Roman Zobnin, jucătorul care a alergat cel mai mult la Mondial

Maratonistul | Rusul Roman Zobnin, jucătorul care a alergat cel mai mult la Mondial

Cupa Mondială

Comentarii

Mijlocaşul rus Roman Zobnin este fotbalistul care a alergat cel mai mult la Cupa Mondială din Rusia, cu o medie de 12,4 km pe meci, conform unei statistici publicate de FIFA.

În cinci partide disputate, Zobnin a alergat 62 km în cinci partide complete, inclusiv prelungirile cu Spania şi Croaţia, adică un total de 510 minute în faza grupelor, optimi şi sferturi. Zobnin, 24 ani, de la Spartak Moscova, a fost unul dintre cei mai apreciaţi jucători ai Rusiei din punct de vedere defensiv. 

După eliminarea de la Cupa Mondială în faza sferturilor de finală, în urma loviturilor de departajare în meciul cu Croaţia, jucătorii naţionalei Rusiei au fost primiţi ca nişte eroi la Moscova. Fotbaliştii au fost ovaţionaţi de mii de fani care s-au strâns ca să le mulţumească pentru performanţa de a juca în sferturile CM.

Preşedintele Vladimir Putin l-a invitat pe Cercesov la Kremlin, iar premierul Dmitri Medvedev s-a dus în vestiar pentru a le mulţumi jucătorilor, după înfrângerea din sferturi, sâmbătă seară. Jucătorii ruşi, care imediat după meci păreau de neconsolat, au fost impresionaţi de felul în care au fost primiţi duminică, la Moscova.

Afla mai multe despre: campionatul mondialroman zobninrusia 

viewscnt
Articole similare