Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marc atacă după ce FCSB s-a despărţit de el: "Trebuiau să îmi spună de la început" Situaţia incredibilă a fundaşului

Marc atacă după ce FCSB s-a despărţit de el: "Trebuiau să îmi spună de la început" Situaţia incredibilă a fundaşului

Fotbal intern

Comentarii

Fotbalistul a fost dat afară de vicecampioană după ce a evoluat doar în două partide în tricoul roş-albastru.

Marc a fost adus de la Chiajna împrumut în această vară astfel încât să acopere golurile din defensiva FCSBului. A evoluat în partidele cu FC Voluntari şi Poli Iaşi, ambele pierdute de echipa antrenată la vremea respectivă de Vergil Andronache. Aducerea lui Bogdan Argeş Vintilă şi numărul maxim de jucători impus de LPF pentru echipele de Liga I i-a făcut pe oficialii roş-albaştrii să renunţe la fotbalistul de 26 ani. Într-un interviu pentru prosport.ro, fundaşul s-a arătat deranjat de felul cum a fost tratat. 

"În primul rând, glumind aşa amar, eu nu am înţeles ce am căutat la FCSB. Bine, nu îmi pare rău că m-am dus acolo, dar vin şi eu acum către dânşii cu o întrebare, una prin care nu vreau să supăr pe nimeni: Dacă ei ştiau că nu au nevoie de mine, atunci de ce m-au transferat? Doar ca să mă dea afară, după două meciuri jucate în tricoul lor? E prima dată în viaţa mea când după ce am jucat două meciuri la o echipă sunt practic dat afară. Ei îmi făcuseră un program să mă antrenez cu echipa a doua, m-am dus şi acolo la câteva antrenamente, iar apoi am decis că este bine să reziliez. Nu puteam să joc prin Liga 3" a spus fotbalistul care a mai jucat în Liga I pentru Ceahlăul, Dinamo şi Concordia. 

Problema cea mai mare a lui Marc este că despărţirea a venit în momentul în care perioada de transferuri se încheiase, iar acum el nu mai poate juca pentru nicio formaţie în acest an.

"Cei de la FCSB fuseseră de acord să mă duc la Hermannstadt, dar cei de la Chiajna nu s-au înţeles cu cei de la Sibiu. Nu ştiu cât au cerut exact pentru mine. Aşa au făcut mereu. Am avut oferte de la Hermannstadt, Mediaş şi Sepsi, dar de fiecare dată Chiajna nu s-a înţeles cu cei care mă voiau. Mă voi întoarce ca să găsim o soluţie, să plec în altă parte. Să fie clar: eu la Chiajna nu vreau să mai joc, iar cei de acolo ştiu acest lucru. Nu vreau să joc în Liga 2. Poate să mă şi plătească la timp, dar nu vreau să mai stau la Chiajna. Eu am mai avut un memoriu băgat, iar ei ştiu care este poziţia mea. Le-am spus încă de când eram în Liga 1 că dacă ne vom duce în Liga 2 nu vreau să mai joc la ei. Eu am valoare mai mare de Liga 2" a fost reacţia lui Marc.

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

Afla mai multe despre: fcsbmarcconcordiadespărţire 

viewscnt
Articole similare