Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marc Marquez şi-a dislocat umărul în timp ce se bucura de câştigarea titlului mondial

Marc Marquez şi-a dislocat umărul în timp ce se bucura de câştigarea titlului mondial

Moto

Comentarii

Pilotul spaniol Marc Marquez, care a câştigat duminică titlul mondial la MotoGP, a suferit o accidentare în timp ce se bucura de performanţa sa, un umăr fiindu-i dislocat, relatează bbc.com.

Potrivit sursei citate, Marquez s-a ales cu umărul dislocat după ce a fost îmbrăţişat cu entuziasm de britanicul Scott Redding.

“Pur şi simplu s-a dislocat. Din fericire nu doare, datorită adrenalinei, însă va trebui să fiu atent să nu exagerez pe ringul de dans în seara aceasta”, a declarat Marquez.

“Cândva eram mari rivali. Acum avem doar respect unul faţă de celălalt şi ne simţim bine împreună. Îmi pare rău de umărul dislocat”, a afirmat Redding.

Spaniolul Marc Marquez de la Honda a câştigat, duminică, Marele Premiu al Japoniei la MotoGP, performanţă care i-a asigurat al cincilea titlu mondial, al treilea consecutiv, cu trei etape rămase de disputat în acest sezon.

Marc Marquez a mai câştigat titlul mondial la MotoGP în 2013 şi 2014. El mai are în palmares un trofeu în Moto2, în 2012, şi altul la clasa 125 cmc, în 2010.

Afla mai multe despre: marc marquez 

viewscnt
Articole similare