Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marcel Puşcaş, despre incidentele de la finalul meciului cu Dinamo: ”Aţi văzut şi voi arbitrajul”

Marcel Puşcaş, despre incidentele de la finalul meciului cu Dinamo: ”Aţi văzut şi voi arbitrajul”

FC U Craiova

Comentarii

Marcel Puşcaş a vorbit despre victoria obţinută de Craiova cu Dinamo, scor 2-1, şi a comentat scandalul de la finalul meciului.

FC U Craiova a câştigat cu Dinamo un duel foarte important în zona din subsolul clasamentului. 

În urma acestui succes, oltenii sunt ca şi salvaţi de la retrogradare, în timp ce formaţia bucureşteană este aproape sigură că va termina pe un loc de baraj.

Marcel Puşcaş, despre incidentele de la finalul meciului cu Dinamo: ”Aţi văzut şi voi arbitrajul”

Marcel Puşcaş s-a declarat mulţumit pentru victoria obţinută de echipa sa pe finalul meciului şi aşteaptă trei puncte şi din meciul cu Academica Clinceni, din etapa viitoare.

De asemenea, oficialul formaţiei din Bănie a comentat şi cele petrecute la finalul meciului, atunci când cele două formaţii au avut ceva de împărţit pe teren.

”Am început cu emoţii şi am spus şi zilele trecute. Meciul a fost important pentru noi şi foarte greu pentru că Dinamo este într-o revenire de formă. Au avut câteva ocazii bune, am avut şi noi.

Nu a strălucit jocul. Nu pot să fiu extrem de mulţumit de felul estetic, dar, una peste alta, sunt importante cele trei puncte obţinute şi un pas important în lupta pentru evitarea barajului. 

Emoţii sunt până la final, mai sunt etape. Avem meci cu Clinceni şi asta pare în aparenţă uşor, dar uite că Rapid abia i-a bătut cu 1-0, Cluj cu 6, azi au pierdut cu 3-0 (n.r. cu Chindia), deci sper să câştigăm duminică şi după care urmează încă patru etape foarte importante şi foarte grele. 

Băieţii merită felicitări, merită şi galeria pentru că, practic, am început să jucăm mai bine după ce şi-au făcut şi ei prezenţa în stadion. Le mulţumim!

Aţi văzut şi voi arbitrajul. Nu ştiu de ce ar putea fi acuzat arbitrul. Am fost şi puţin nervoşi. Poate nu trebuiau sa aibă reacţia asta pe final, dar s-au împărţit şi galbene şi pentu noi şi pentru ei. 

(n.r. dacă jucătorii au avut prime speciale) Primele normale care sunt trecute în contractul fiecarui jucător. A fost un meci normal”, a declarat Marcel Puşcaş, după meci.

Afla mai multe despre: marcel puscascraiova 

viewscnt
Articole similare