Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marcel Răducanu, optimist înaintea meciului decisiv cu Germania U21: ”Îmi plac ăştia mici cum evoluează”. Ce avantaje spune că au ”tricolorii”

Marcel Răducanu, optimist înaintea meciului decisiv cu Germania U21: ”Îmi plac ăştia mici cum evoluează”. Ce avantaje spune că au ”tricolorii”

Echipa națională

Comentarii

România U21 va juca meciul decisiv la Campionatul European, împotriva Germaniei. ”Tricolorii” mici sunt la egalitate de puncte cu liderii grupei, nemţii, dar sunt despărţiţi de golaveraj. De o victorie sau de un egal cu cel puţin două goluri marcate ar avea nevoie România pentru a merge în sferturi, indiferent de ce se întâmplă în meciul Ungaria - Olanda.

”Tricolorii” mici sunt la un pas de o nouă performanţă, după ajungerea în semifinalele Campionatului European în 2019. Desigur, lotul este unul complet diferit, dar băieţii lui Mutu au demonstrat că şi ei posedă calitate şi speră la calificarea în sferturi la turneul final. România este la egalitate de puncte cu Germania şi o victorie ar garanta prima poziţie în grupă jucătorilor noştri.

Marcel Răducanu a fost impresionat de selecţionata noastră U21, după prestaţiile de clasă din primele două meciuri. Acesta a recunoscut că a fost încântat de cele văzute şi că este încrezător în şansele naţionalei mici, datorită unora dintre jucători şi jocului compact.

Marcel Răducanu, optimist înaintea meciului decisiv cu Germania U21

”E aşa o conjunctură…Echipa noastră are patru puncte, nemţii la fel, iar olandezii două puncte şi dacă ei în bat pe unguri fac cinci puncte. Dacă noi pierdem cu Germania s-a terminat! Deci nu au voie să piardă cu Germania! Se pot încurca lucrurile.

Să sperăm că nu ne bat…cu toate că au o echipă bună! Noi trebuie să ne gândim doar la noi, să ne facem jocul, să le punem probleme, cum am făcut şi în trecut. România trebuie să joace agresiv, compact! Îmi plac ăştia mici cum evoluează, sunt patru – cinci care ar fi fost şi-n echipa mare.

Îmi plac aceşti copii! Au atitudine, sunt foarte disciplinaţi în joc, îl au pe Ciobanu, care bate foarte bine lovituri libere. Şansele lor de a trece de grupe sunt mai mari ca ale României de a se califica la Mondial”, a spus fostul internaţional român, pentru ProSport.

VIDEO | Reacţia lui Keşeru la adresa criticilor

Afla mai multe despre: echipa naţionalăeuropean u21românia u21românia tineretromânia germania 

viewscnt
Articole similare