Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marco Dulca, după revenirea pe gazon: ”Staff-ul e mulţumit de mine” Ce spune despre faptul că n-a prins lotul naţionalei

Marco Dulca, după revenirea pe gazon: ”Staff-ul e mulţumit de mine” Ce spune despre faptul că n-a prins lotul naţionalei

Fotbal

Comentarii

Revenit pe teren la echipa de club, după fractura de metatarsian la piciorul stâng, suferită la începutul lunii octombrie, Marco Dulca (19 ani) speră să revină cât mai curând şi la echipa naţională.

”Da, mă simt din ce în ce mai bine. Am jucat 80 de minute în cupă, cu Aston Villa. Staff-ul e mulţumit de mine şi mă bucur că am revenit pe teren”, a spus Marco Dulca.

Tânărul internaţional român se declară nemulţumit de faptul ca n-a putut fi convocat la lotul de tineret din cauza accidentării care l-a ţinut departe de teren: ”Da, vă daţi seama, sunt foarte supărat că nu am jucat până acum. Primul meu meci a fost înainte de această dublă cu Spania şi Danemarca, iar dl. Rădoi a decis să nu mă convoace. Sper să fiu la Euro”, a mai spus Dulca.

Tânărul fotbalist, care evoluează la Swansea U23, a suferit o intervenţie chirurgicală, iar acum a început pregătirea separat, urmând ca de săptămâna viitoare să lucreze cot la cot alături de colegii săi.

Afla mai multe despre: marco dulca 

viewscnt
Articole similare