Experiențe împreună.
You are here:

Marcus Rashford, mesaj emoţionant după ce Alex Dragomir, un adolescent român, a murit în timpul unei operaţii la inimă

Marcus Rashford, mesaj emoţionant după ce Alex Dragomir, un adolescent român, a murit în timpul unei operaţii la inimăgalerie foto

Special

Comentarii

Marcus Rashford a postat pe contul său de Twitter un mesaj emoţionant după ce Alex Dragomir, un adolescent român stabilit în Anglia, a murit în timpul unei intervenţii chirughicale complicate pe care a suferit-o la inimă.

Alex Dragomir, un tânăr român de 17 ani, în timpul unei operaţii la inimă. În urmă cu ceva timp, adolescentul stabilit în Birmingham a descoperit că are o afecţiune la inimă şi problemele au fost din ce în ce mai mari.

În primă fază, Alex Dragomir a urmat un tratament acasă, dar starea i s-a înrăutăţit şi şi-a petrecut în spital ultima parte din viaţă. Aici a suferit o intervenţie chirurgicală dificilă, care a durat mai bine de 7 ore, însă, din păcate, inima i-a cedat.

Alex Dragomir era un mare fan al lui Manchester United şi vedeta Marcus Rashford a postat pe contul său de Twitter un mesaj emoţionant, după ce a aflat că tânărul a murit.

Mesajul emoţionant al lui Marcus Rashford după ce un adolescent român a murit în timpul operaţiei la inimă

În vârstă de 17 ani, Alex Dragomir se mutase de mai mulţi ani cu familia în Marea Britanie. Aici a urmat cursurile unei şcoli din Birmingham şi era foarte activ pe reţelele de socializare. Alex Dragomir avea în jur de 15.000 de fani pe YouTube şi tot cam atâţia pe contul său de Twitter.

În ultima perioadă din viaţă, adolescentul român şi-a ţinut fanii la curent cu starea sa de sănătate, prin postări realizate din spital. Ultimul postare a fost chiar înainte de operaţie, în care le-a transmis fanilor lui că intervenţia este foarte dificilă şi se temea de ce era mai rău.

”Merg la o operaţie pentru a-mi salva viaţa. Dacă nu va funcţiona, atunci a fost o adevărată placere, prietenii mei, vă mulţumesc pentru tot ceea ce aţi făcut pentru mine. Să ne rugăm să ies din asta, să mă îngraş şi să-mi îmbunătăţesc starea de sănătate după asta”, este ultimul mesaj transmis de Alex Dragomir pe reţelele de socializare.

De altfel, fanii săi au reuşit să strângă din donaţii 12.000 de euro, prin platforma GoFundMe, bani necesari pentru intervenţia chirugicală de la inimă. Din păcate, după o operaţie care a durat aproximativ 7 ore, inima lui Alex Dragomir a cedat.

Alex Dragomir era un mare fan al lui Manchester United şi, într-una din postări, se mândrea că a citat cartea lui Marcus Rashford. Cazul l-a impresionat pe starul lui Manchester United, care, pe 11 iunie, a doua zi după ce Alex Dragomir a murit, a postat un mesaj emoţionant pe Twitter:

”Băiatul meu. Sper că această carte ţi-a adus măcar un pic de bucurie la final. Ce superstar absolut, ai luptat până la final. Am fost întotdeauna recunoscător pentru sprijinul tău”, a fost mesajul postat de Rashford după ce a aflat că Alex Dragomir a decedat.

viewscnt
Articole similare
Ce cadou i-a adus Ion Țiriac Simonei Halep cu ocazia zilei de naștere. Miliardarul, primele...