Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marcus Thuram, pe urmele tatălui său. Atacantul francez este dorit de un colos al Europei, după ce a impresionat la Gladbach

Marcus Thuram, pe urmele tatălui său. Atacantul francez este dorit de un colos al Europei, după ce a impresionat la Gladbach
Comentarii

Atacantul francez al echipei Borussia Monchendladbach, Marcus Thuram, în vârstă de 22 de ani, este dorit de Juventus Torino, anunţă presa din Hexagon.

Potrivit Le 10 Sport, fiul legendarului fundaş Lilian Thuram a intrat în atenţia mai multor echipe importante după evoluţiile impresionante avute în acest sezon pentru Gladbach.

Marcus Thuram, dorit de Juventus Torino

Ultimul club intrat în cursa pentru semnătura lui Marcus Thuram este Juventus Torino, care are o relaţie foarte bună cu impresarul jucătorului, Mino Raiola. În plus, Lilian Thuram a jucat cinci ani pentru Bătrâna Doamnă.

Atacantul francez are 14 goluri şi nouă assist-uri în acest sezon, în 34 de apariţii avute în toate competiţiile pentru Gladbach.

Marcus Thuram, internaţional francez de tineret, a fost transferat de Borussia Monchengladbach de la Guingamp, vara trecută, pentru nouă milioane de euro.

Afla mai multe despre: thuram 

viewscnt
Articole similare