Experiențe împreună.
You are here:

Marea Britanie anunţă măsuri pentru a opri Superliga Europei! Reacţia premierului Boris Johnson

Marea Britanie anunţă măsuri pentru a opri Superliga Europei! Reacţia premierului Boris Johnson
Comentarii

Premierul Boris Johnson şi-a reafirmat sprijinul pentru autorităţile fotbalistice şi a confirmat că guvernul său nu va rămâne inactiv faţă de proiectul Super League, informează lesoir.be.

Guvernul britanic nu exclude nicio măsură pentru a opri Super League

Prim-ministrul britanic Boris Johnson a asigurat, marţi, că nicio măsură nu au fost exclusă de către guvern pentru a opri proiectul unei Superligi europene de fotbal în afara UEFA, după o întâlnire cu autorităţile engleze de fotbal.

Johnson "şi-a reafirmat sprijinul său neclintit pentru autorităţile fotbalistice şi a confirmat că acestea au sprijinul deplin al guvernului pentru a întreprinde orice acţiune este necesară pentru a opri acest proiect", a precizat Downing Street, într-un comunicat publicat după întâlnire.

"Prim-ministrul a confirmat că guvernul nu va sta inactiv, în timp ce o mână de proprietari îşi vor crea micile lor cluburi private. A fost clar că nu a fost exclusă nicio măsură şi că guvernul explorează toate posibilităţile, inclusiv opţiunea legislativă, pentru a se asigura că această propunere va fi abandonată”, au explicat în continuare serviciile de la 10 Downing Street.

Federaţia Engleză de Fotbal (FA), Premier League şi grupuri de suporteri au fost invitate, în prezenţa ministrului Sporturilor, Oliver Dowden, la două zile de la anunţul creării unei ligi europene private, la care vor participa şase cluburi engleze.

viewscnt
Articole similare
Unde e trofeul de aur roz? Ion Tiriac s-a "zgarcit" anul acesta FOTO