Experiențe împreună.
You are here:

Marea noutate pe care am putea să o vedem la Cupa Mondială din Rusia

Marea noutate pe care am putea să o vedem la Cupa Mondială din Rusia

Alexandru Deaconu, vice-preşedintele CCA, susţine că tehnologia video ar putea fi folosită la Cupa Mondială din Rusia. O decizie va fi luat în luna martie, când IFAB - organismul care se ocupă cu regulile din fotbal - va lua o decizie în acest sens.

Tehnologia video este tot mai prezentă în fotbalul mondial. VAR ar putea fi introdusă şi în Liga 1, începând chiar cu play-off-ul din acest sezon. Alexandru Deaconu, vice-preşedintele CCA, susţine că această tehnologie ar putea fi folosită şi la Cupa Mondială din Rusia. Decizia finală va fi luată în luna martie:

”Acest sistem este în test, iar o decizie finală va fi luată abia în martie 2018. Sunt mai multe variante care funcţionează în diferite ţări. Ulterior, vor fi analizate toate aceste experimente şi se va veni cu o concluzie finală. Atunci IFAB va lua o decizie şi tot atunci se va decide dacă sistemul va fi folosit la Campionatul Mondial din Rusia. Aţi văzut că au fost selectaţi anumiţi arbitri, dar ei nu ştiu dacă vor fi folosiţi pentru Video Assistant Referee. În martie 2018 se decide”, a declarat Alexandru Deaconu pentru Telekom Sport.

Comentarii
viewscnt
Articole similare
Cum se apără Năstase după ce a ajuns pentru a doua oară la poliţie, în doar câteva ore. "Consum şi apă, să ştiţi, mai şi mănânc."Nasty spune că a fost "pândit"

Fostul tenisman Ilie Năstase le-a declarat jurnaliştilor la plecarea de la sediul Brigăzii Rutiere, unde a fost dus după ce a fost oprit a doua oară în doar câteva ore în trafic pentru că a condus un scuter deşi avea permisul suspendat, că „mai consumă şi apă şi mai şi mănâncă”, referindu-se la scandalul dintre el şi poliţişti de vineri dimineaţă, când s-a urcat băut la volan. Năstase a spus că a fost sincer cu poliţiştii când le-a mărturisit că a consumat doar trei beri şi a confirmat că i s-a deschis un al doilea dosar penal la câteva ore după primul, de data aceasta pentru că a condus cu permisul suspendat. Fostul tenisman a precizat că a fost din nou testat cu aparatul alcooltest.