Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marea şansă a lui Ganea după 141 de zile de aşteptare! Anunţul spaniolilor

Marea şansă a lui Ganea după 141 de zile de aşteptare! Anunţul spaniolilor

Stranieri

Comentarii

Aşteptarea ar putea lua sfârşit pentru românul Cristian Ganea, care încă nu a apucat să debuteze într-un meci oficial pentru Atheltic Bilbao, deşi au trecut deja 141 de zile de la oficializarea mutării de un milion de euro.

Până acum, Ganea n-a prins nici măcar lotul grupării basce pentru un meci oficial, însă presa din Spania anunţă că românul are toate şansele să debuteze în următoarea perioadă.

Motivul? Suspendarea pe trei etape a titularului obişnuit al postului de fundaş stânga, Youri Berchiche, care a văzut cartonaşul roşu după terminarea ultimei partide din campionat, înfrângerea cu Atletico Madrid, scor 2-3.

Debutează cu Huesca, în Cupă?

Astfel, Ganea are toate şansele măcar să prindă lotul bascilor la partidele cu Getafe şi Levante, din campionat, iar spaniolii notează că fundaşul stânga român ar putea juca în confruntarea de Cupă, cu Huesca.



În această săptămână, Ganea (foto, în dreapta), a jucat 45 de minute în amicalul cu Deportivo La Coruna, încheiat la egalitate, 2-2, şi tranşat de Bilbao la penalty-uri, iar evoluţia sa a fost una apreciată, deşi jocul nu s-a desfăşurat prea mult pe partea sa, conform relatărilor jurnaliştilor spanioli.

Dacă va juca în partida cu Huesca, Ganea va bifa astfel primul meci oficial după nu mai puţin de şase luni de aşteptare. Ultima confruntare oficială pentru Ganea a fost pe 20 mai 2018, când încă evolua pentru Viitorul.

Transferul la Bilbao s-a oficializat pe 1 iulie 2018, odată cu deschiderea perioadei de transferuri, iar până acum Ganea a făcut parte din lotul bascilor timp de 141 de zile, fără să apuce să joace vreun minut.

1 - un milion de euro le-a plătit Atletic Bilbao celor de la Viitorul, în schimbul transferului lui Ganea

Afla mai multe despre: cristi ganeabilbaodebut 

viewscnt
Articole similare