Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marea temere a lui Julen Lopetegui în privinţa dublei cu CFR Cluj! Aspectul care îi dă fiori antrenorului: "E un factor care defavorizează echipa"

Marea temere a lui Julen Lopetegui în privinţa dublei cu CFR Cluj! Aspectul care îi dă fiori antrenorului: "E un factor care defavorizează echipa"

UEFA Europa League

Comentarii

Antrenorul echipei Sevilla, Julen Lopetegui, a preafaţat meciul dintre formaţia pe care o conduce şi CFR Cluj, din 16-imile Europa League.

CFR Cluj - Sevilla, în 16-imile Europa League

CFR Cluj va juca împotriva spaniolilor pe 20 şi 27 februarie. Prima manşă va fi în Gruia.

Fost selecţioner al Spaniei şi antrenor la Real Madrid, Julen Lopetegui ştie că actuala campioană a României are o defensivă solidă şi că a produs surpriza în grupa de Europa League cu Cletic, Rennes şi Lazio: "Este cea mai bună echipă a României, campioană în ultimii doi, nu există nicio îndoială. Este o echipă care a făcut un salt la nivel internaţional şi a avut o evoluţie bună în ultimii ani şi a avut un parcurs bun în  grupă, cu trei meciuri câştigate acasă contra celor de la Lazio, pe care i-au dominat, Rennes şi cu Celtic. Este o echipă foarte puternică acasă, care încasează greu goluri, cu jucători convocaţi la echipa naţională a României. În definitiv, când o vom întâlni ne va pune în dificultate şi de care trebuie să fim capabili să trecem mai departe. Aici este vorba de cluburile care ne sunt mai cunoscute, dar insist să spun că a câştigat cu Lazio, cu toate cele trei din grupă, trei formaţii din campionate bune şi care au avut un sezon foarte bun. Evident că sunt multe echipe bune în această fază, dar cel mai important este cum eşti tu şi cum gestionezi totul până la momentul în care ne vom confrunta. Să fim bine, să fim puternici şi cu încredere că putem trece de acest rival să accedem în faza următoare", a declarat spaniolul, după tragerea la sorţi. 

Lopetegui se pregăteşte şi de cel mai negru scenariu, acela în care CFR Cluj duce returul din Spania în prelungiri: "Este destul de disproporţionat faptul că este golul dublu, în dublă manşă, în prelungiri, cred că este un factor care defavorizează echipa care joacă acasă prelungirile. Aceasta este altă poveste, evident. Dar, sincer, să jucăm acasă sau afară nu mi se pare foarte important. Dacă mă întrebi pe mine ce este prioritar ar fi să nu jucăm acasă, în caz de egalitate, prelungirile. Dar mai avem destul de mult până la meciul cu CFR, mai avem mult de muncă, acum avem o săptămână importantă cu meciul din Cupă, o competiţie cu un format nou, unde cupa se întoarce la formatul de meci eliminatoriu şi le face mult mai atractive şi poţi avea multe surprize. Vom încerca să nu fim una dintre surprize şi încercăm să facem un meci bun, plus că ne dorim să câştigăm punctele din meciurile de campionat pe care le mai disputăm în acest an", a mai spus Lopetegui.  

 

 

Afla mai multe despre: julen lopeteguisevilla cfrcfr cluj europa league 

viewscnt
Articole similare