Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marele Pele a dat verdictul! Pe cine a ales dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo! "Îl consider pe el cel mai bun în acest moment!"

Marele Pele a dat verdictul! Pe cine a ales dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo! "Îl consider pe el cel mai bun în acest moment!"
Comentarii

Legenda braziliană Pele a oferit un interviu complex în care a ales şi cei mai buni fotbalişti din istorie în opinia lui.

Realizatorul interviului l-a întrebat pe Pele şi pe cine ar alege dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo. Chiar dacă în sezonul trecut, jucătorul lui Juventus l-a depăşit pe fostul câştigător al Cupei Mondiale la numărul de goluri marcate în competiţiile oficiale, el nu este invidios pe portughez şi vorbeşte frumos despre Ronaldo de fiecare dată când are ocazia. Cu toate că a recunoscut că în ultimul timp Messi este mai bun, Pele îl preferă mai mult pe Cristiano Ronaldo. 

"Îl consider pe Messi cel mai bun în acest moment!"

"Deşi îl consider pe Messi cel mai bun în acest moment, îmi place foarte mult să-l urmăresc jucând pe Cristiano. A devenit un jucător grozav. Ca fani, suntem norocoşi să îi avem pe cei doi luptându-se unul cu altul în fiecare săptămână. Este bine atât pentru fani, cât şi pentru acest sport. S-ar putea să nu-i mai vedem duelându-se prea mult timp pe cei mai buni doi jucători ai acestei ere. Aşadar, să ne bucurăm de ei cât putem", a declarat Pele, pentru MadridistaReal

În cadrul aceluiaşi interviu, Pele a fost pus să aleagă cei mai buni 10 fotbalişti din istorie, dar i-a fost imposibil să alcătuiască o listă. 

"Ar fi zece doar pe vremea când am jucat eu!"

"O altă întrebare foarte dificilă. Ar fi zece doar pe vremea când am jucat eu. O să dau câteva nume pentru a vă răspunde la întrebare. Diego Maradona, Alfredo Di Stefano, Giovanni Trapattoni, Garrincha, Johan Cruyff, Franz Beckenbauer, Carlos Alberto, Zinedine Zidane, Ronaldo Nazario, Andres Iniesta... Astăzi suntem norocoşi. Cristiano este grozav. Messi este incredibil. Viitorul arată strălucitor pentru Mbappe", a răspuns Pele.

Afla mai multe despre: pele-messi-ronaldo 

viewscnt
Articole similare