Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marele regret al Irinei Begu: "În acest punct m-au dus superstiţiile!"

Marele regret al Irinei Begu: "În acest punct m-au dus superstiţiile!"

Tenis

Comentarii

Irina Begu a încheiat anul pe locul 66 în lume, după un sezon mai puţin reuşit. Promite însă că va munci şi mai mult la anul, atât pentru ea cât şi pentru echipa de Fed Cup, care în februarie joacă împotriva Cehiei, în primul tur al Grupei Mondiale.

Irina Begu a câştigat numai 19 meciuri în 2018, deşi a participat la 25 de turnee WTA. Ceea ce însemnă că la mai multe dintre ele a fost eliminată încă din primul tur. A fost şi pe locul 33 graţie turul trei atins la Roland Garros. Cel mai departe a ajuns la Shenzen şi la Istanbul, acolo unde a jucat în semifinale. 

Locul 66 pe care se află acum e cel mai slab la final de an din 2010 încoace. Anul 2016 a fost cel mai bun pentru ea, atunci când a încheiat pe locul 22. Irina ştie că a făcut anumite greşeli care au contribuit la rezultatele mai slabe şi promite că anul viitor va munci mult mai mult. 

"Nu am nicio superstiţie pentru că la un moment dat am făcut anumite lucruri şi am avut anumite superstiţii, însă cu timpul mi-am dat seama că nu mă ajută deloc şi că practic la un moment dat se întâmplă să pierzi un meci. Aşa că nu cred în superstiţii", a declarat Irina Begu pentru Telekom Sport. 

Superstiţiile unor mari jucători tenis au devenit celebre de-a lungul vremii. Şarapova nu calcă niciodată liniile terenului, Federer îşi ia întotdeauna opt sticle de apă. opt rachete, opt prosoape, Halep nu intră niciodată cu stângul în arenă. Campionul e de departe Nadal, care nu calcă liniile, îşi aranjează două sticle cu etichetele spre interioul terenului, aşteaptă întotdeauna pe scaun până când adevrsarul său ajunge la fileu pentru tragerea la sorţi de dinaintea meciului. Cea mai cunoscută este evident superstiţia legată de ticurile de la serviciu, când îşi aşează lejeria intimă şi parcurge cu mâna traseul de la nas la urechea stângă şi înapoi, apoi de către mâna dreaptă şi din nou la nas. 

Afla mai multe despre: begusuperstitiifed cupwtaregrete 

viewscnt
Articole similare