Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marele regret din cariera lui Eden Hazard: "Dacă aş putea schimba ceva, acesta ar fi singurul lucru de care-mi pare rău"

Marele regret din cariera lui Eden Hazard: "Dacă aş putea schimba ceva, acesta ar fi singurul lucru de care-mi pare rău"

Real Madrid

Comentarii

Fostul mare fotbalist belgian Eden Hazard a dezvăluit că operaţia la gleznă pe care a suferit-o în martie 2020 este lucrul pe care îl regretă cel mai mult în privinţa carierei sale, scrie site-ul walfoot.be.

Retragerea lui Hazard a fost grăbită de numeroasele accidentări, care l-au făcut să fie rezervă la Real Madrid, unde nu a reuşit niciodată să se impună.

Într-un interviu acordat podcastului Chequeo Var, fostul căpitan al Belgiei a vorbit despre cariera pe care a avut-o şi mai ales despre regretele sale.

"Dacă aş putea schimba un singur lucru în trecut, cu siguranţă ar fi operaţia la gleznă pe care am avut-o în martie 2020.

Când m-am întors la Madrid de la Dallas, tocmai izbucnise COVID-ul. Am petrecut mai bine de două luni singur acasă, având nevoie de reabilitare, dar fără kinetoterapeut. Dacă aş putea schimba o situaţie din trecutul meu, ar fi aceasta", a mărturisit el.

Hazard a explicat că îşi suna medicul să vină să-l ajute la reabilitare, în ciuda pandemiei.

"Obiectivul meu era să fiu din nou la un nivel înalt. După lockdown, am revenit pe teren, dar glezna mea nu era bine. De fapt, s-a rupt din nou. Situaţia nu se schimbase", a povestit Hazard.

Afla mai multe despre: hazardreal madrid 

viewscnt
Articole similare