Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marian Drăgulescu, atacat dur de foştii colegi de echipă: ”Marocane, atunci ştiai că nu mai pupi deplasări şi bani”

Marian Drăgulescu, atacat dur de foştii colegi de echipă: ”Marocane, atunci ştiai că nu mai pupi deplasări şi bani”

Gimnastică

Comentarii

Marian Drăgulescu luat la rost de o parte dintre foştii colegi de lot. Aceştia nu sunt de acord cu atacul lansat la adresa Andreei Răducan

Demersul lui Marian Drăgulescu de a contacta o casă de avocatură pentru a verifica anumite lucruri la Federaţia Română de Gimnastică pe care el le consideră a fi neconforme cu statutul federaţiei a generat şi puncte de vedere negative. Mai ales că acestea sunt formulate de către foşti gimnaşti de performanţă, cândva, colegi de lot ai lui Marian.

Rareş Orzaţă, stabilit în prezent în Statele Unite ale Americii, a postat pe pagina lui de facebook un mesaj dur la adresa lui Marian Drăgulescu . Acesta încearcă să demonteze în câteva fraze demersul pe care Drăgulescu l-a făcut împotriva Andreei.

Marocane cât a fost Domnul Stoica la Federaţie nu ai făcut nici un fel de comentariu că ştiai că nu mai pupi nici deplasări, nici bani, dar acum că a venit Andreea şi vrea să schimbe ceva o ataci fără niciun motiv, la recomandările unora care au profitat prea mulţi ani de lumea gimnasticii”, susţine Rareş Orzaţă , care, în prezent activează in board-ul celor de  la Cirque du Soleil. 

Afla mai multe despre: dragulescuatacandreea raducan 

viewscnt
Articole similare