Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marile echipe ale Europei, interesate de un jucător al Atalantei! Cine este fotbalistul dorit insistent de Guardiola şi Simeone

Marile echipe ale Europei, interesate de un jucător al Atalantei! Cine este fotbalistul dorit insistent de Guardiola şi Simeone

Transferuri

Comentarii

Robin Gosens continuă prestaţile de senzaţie, iar admiratorii nu întârzie să apară. Fundaşul neamţ a fost o parte de bază din sistemul Atalantei în ultimii ani, iar acum presa italiană anunţă că acesta este dorit de Atletico Madrid şi de Manchester City.

Conform jurnaliştilor italieni, Robin Gosens a fost identificat ca un potenţial transfer de către Pep Guardiola şi Diego Simeone. Fundaşul neamţ reprezintă o opţiune polivalentă, fiind capabil să joace atât într-un sistem cu 3 fundaşi centrali cât şi într-unul cu 2 şi este dorit insistent de Atletico şi Manchester City.

Jucătorul Atalantei a reuşit 10 goluri şi 7 pase decisive în 34 de partide, în ciuda faptului că joacă în poziţia de ”wing-back” în sistemul 3-5-2 al lui Gasperini. Astfel, după ce Inter şi Juventus se interesaseră în trecut, două echipe de elită doresc să îl aducă pe jucătorul de  26 de ani.

Conform tuttomercatoweb, interesul echipelor din afara Italiei a venit doar după prestaţile de clasă din Champions League reuşite de neamţ. Însă, oricine va reuşi să îl aducă va trebui să plătească o sumă importantă, Gosens fiind cotat la 35 de milioane de euro.

 

Afla mai multe despre: transferurirobin gosensmanchester cityatalanta 

viewscnt
Articole similare