Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marinos Ouzounidis, al doilea trofeu în România: ”Sunt mândru de jucătorii mei. E plăcut să câştigi trofee”

Marinos Ouzounidis, al doilea trofeu în România: ”Sunt mândru de jucătorii mei. E plăcut să câştigi trofee”
Comentarii

Marinos Ouzounidis a cucerit Supercupa României alături de Universitatea Craiova. Pentru tehnicianul grec, acesta este al doilea trofeu de la venirea în România.

Universitatea Craiova este supercampioana României. Oltenii au învins campioana CFR la loviturile de departajare. Pigliacelli fost ca un zid în faţa lui Păun şi Omrani, iar Arlauskis nu a putut să îşi ajute echipa. A fost foarte aproape, dar Markovic a înscris cu noroc. În timpul regulamentar, cele două echipe au jucat slab. Cei doi goalkeeperi au şomat aproape tot timpul, iar Craiova a fost mai bună la loviturile de departajare.

La loviturile de departajare au marcat: J. Rodriguez, Costache / Gustavo, Găman, Cicâldău, Markovici. Pigliacelli a apărat două lovituri de la 11 metri. Portarul italian a fost declarat şi cel mai bun jucător al meciului. 

Marinos Ouzounidis a cucerit al doilea trofeu pe banca tehnică a formaţiei din Bănie. El s-a declarat mândru de performanţa echipei sale: ”Sunt mândru de jucătorii mei. Le-a fost puţină teamă, e şi normal. Ei sunt puţin mai bine pregătiţi decât noi. Am reuşit să ţinem echipa compactă, să ajungem la penalty-uri. Am făcut şi schimbările pentru penalty-uri. Sunt fericit pentru jucători, pentru suporteri, e plăcut să câştigi trofee” a spus antrenorul grec, la finalul partidei de pe Arena Naţională.

”Am avut nişte probleme cu jucătorii accidentaţi, unii nu sunt în cea mai bună formă, nu sunt încă pregătiţi. Chiar dacă voiam să fac schimbări, trebuia să mă gândesc la ce probleme au jucătorii. Koljic e prima dată când joacă după şapte luni, e normal să-i fie teamă. Are nevoie de timp, dar cu fiecare meci sper să devină tot mai bun. Am câştigat un trofeu, iar asta este foarte important” a mai spus antrenorul Craiovei.

Concurenţa dintre Mirko Pigliacelli şi David Lazar, cei doi portari pe care Universitatea îi are în lot în această ediţie, pare să fie una benefică, spune antrenorul Ouzounidis: ”Am doi dintre cei mai buni portari din România. E bine şi pentru ei. Pigliacelli are un pas înainte, a fost aici şi în anii precedenţi, dar şi Lazar este un portar foarte bun. Avem încredere în el, sunt foarte mulţumit că am doi portari atât de buni.”

Ouzounidis are deja două trofee de la venirea în România. A terminat sezonul trecut câştigând Cupa României, iar acum a început noul sezon câştigând Supercupa României: ”Am câştigat prima Supercupă din istoria clubului şi le-am spus jucătorilor că jucăm fotbal din două motive: pentru a câştiga trofee şi bani. În astfel de situaţii, numele rămâne în istorie. Dacă nu, rămâne numele adversarilor. Sunt mândru de ei” a încheiat Marinos Ouzounidis

Afla mai multe despre: marinos ouzounidis 

viewscnt
Articole similare