Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Bilaşco, anunţ important pentru CFR! Dan Petrescu poate reveni pe banca echipei la derby-ul de titlu cu U Craiova

Marius Bilaşco, anunţ important pentru CFR! Dan Petrescu poate reveni pe banca echipei la derby-ul de titlu cu U Craiova

CFR Cluj

Comentarii

Marius Bilaşco a fost oficialul trimis de CFR Cluj la finalul meciului câştigat pe Arena Naţională, 2-0 cu FCSB, la flash-interviu. Managerul sportiv al campioanei României vrea ca toate meciurile să se dispute pe teren şi a vorbit despre revenirea lui Dan Petrescu pe banca CFR-ului la derby-ul pentru titlu cu U Craiova.

"Să nu uităm totuşi că noi zece zile nu am putut să ne antrenăm, suntem pe drumuri, nu avem timp să facem nici măcar un antrenament, deci e clar că tot ce se realizează în acest moment vine din dorinţa şi spiritul băieţilor.

Ai în faţă jucători care sunt tineri, poate nu au aşa multă experienţă, în subconştient lucrurile devin puţin mai uşoare. Oricât de mult te-ai conccentra, lucrurile cam aşa se desfăşoară în mintea unui jucător. De aici am întâmpinat dificultăţi, dar dacă marcam la ocaziile din  prima repriză cred eu că lucrurile erau mai clare.

(n.r. - despre Petrescu) El acum e în izolare acasă. Dacă rezultatul testelor vor fi bune, e posibil să fie şi pe bancă. Din punctul nostru de vedere, corect e ca meciurile să se desfăşoare pe teren, nu la comisii. Puneţi-vă în locul nostru, noi am jucat toate partidele pe teren şi suntem nedreptăţiţi. Ei nu au jucat o partidă pe care puteau să o câştige sau să nu o câştige"
, a spus Marius Bilaşco, la flash-interviu.

FCSB a pierdut cu 0-2 în faţa campioanei CFR Cluj, pe Arena Naţională, după ce a încasat două goluri pe final de joc. În minutul 85, Susic a deschis scorul, în timp ce Itu a închis tabela în minutul 88.

După acest succes, CFR Cluj a acumulat 46 de puncte şi a urcat pe primul loc, cu două puncte avans şi un meci mai mult decât U Craiova. Oltenii sunt pe locul doi şi au 44 de puncte.

Afla mai multe despre: marius bilascocfr cluj 

viewscnt
Articole similare