Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Bilaşco, în locul lui Dan Petrescu în conferinţa de presă! Cine va pregăti echipa în meciul cu ŢSKA Sofia: "Au sprijin". Ultimele detalii din Gruia

Marius Bilaşco, în locul lui Dan Petrescu în conferinţa de presă! Cine va pregăti echipa în meciul cu ŢSKA Sofia: "Au sprijin". Ultimele detalii din Gruia

CFR Cluj

Comentarii

Oficialul lui CFR Cluj, Marius Bilaşco, a venit la conferinţa de presă în locul lui Dan Petrescu. Bilaşco a susţinut că staff-ul fostului antrenor va pregăti echipa la meciul cu ŢSKA Sofia, din Europa League.

LIVE VIDEO | CFR Cluj - ŢSKA Sofia, joi, de la 22:00, pe Telekom Sport 1

Misiunea lui CFR Cluj s-a complicat în Europa League, după despărţirea de Dan Petrescu, iar Marius Bilaşco a oferit câteva detalii din jurul campioanei României:

"Împreună cu conducerea clubului am luat decizia ca eu să ajut cu ceea ce pot în aceste momente. Iar prezenţa mea aici (n.r. - la conferinţa de presă) este oarecum constrânsă de plecarea lui Dan Petrescu, care a avut loc pe neaşteptate şi totul s-a desfăşurat foarte repede. Deocamdată este doar această partidă, foarte importantă pentru clubul nostru. Vom vedea ce se va întâmpla după această partidă. Noi sperăm ca lucrurile să intre pe făgaşul normal cât mai repede", a declarat Marius Bilaşco. 

Cât despre partida cu ŢSKA Sofia, din grupele Europa League, oficialul lui CFR Cluj a susţinut că staff-ul lui Dan Petrescu va pregăti partida: "Este o partidă importantă pentru CFR, pentru că păstrăm în continuare şanse de calificare. Iar pentru a spera la ultimul meci, cel direct cu Young Boys, avem nevoie de o victorie, sau să facem acelaşi rezultat pe care îl va face Young Boys la AS Roma. 

E clar că au fost nişte zile cu o anumită încărcătură, pe care probabil că toţi am simţit-o. Ceea ce este important e faptul că avem jucători cu o mare experienţă şi care sunt convins că ştiu să gestioneze şi asemenea momente. Sunt convins că staff-ul lui Dan Petrescu, băieţii care au rămas alături de noi din stafful lui au pregătit şi vor pregăti foarte bine această partidă. Şi ceea ce este foarte important e că vor avea sprijinul băieţilor şi sunt convins că vor fi foarte receptivi. 

Este foarte importantă partida, este primul pas pe care noi îl facem pentru calificarea în primăvara europeană. Este o partidă care, cred eu, ne va spune exact care va fi starea noastră de spirit şi situaţia exactă la ultima partidă", a mai spus Bilaşco. 

Marius Bilaşco: "Nu o să fiu antrenorul. Nu s-a negociat cu nimeni"

"Nu o să fiu antrenorul, am mai fost în această poziţie pe finalul campionatului, datorită faptului că şi atunci antrenorul a lipsit. A fost o despărţire amiabilă, a fost o perioadă extrem de frumoasă aici la Cluj pentru toată lumea, cu mari performanţe. E o decizie destul de importantă pe care clubul trebuie să o ia legat de viitorul antrenor. 

Nu s-a discutat cu nimeni, nu s-a negociat cu nimeni, pentru că această despărţire s-a realizat într-o singură zi, nu a fost ceva planificat", a mai spus Bilaşco.  

Afla mai multe despre: marius bilascocfr clujdan petrescucfr cluj tska sofia 

viewscnt
Articole similare