Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Copil îl întâlneşte pe Kukuşkin în primul tur la Miami Open

Marius Copil îl întâlneşte pe Kukuşkin în primul tur la Miami Open

Tenis

Comentarii

Marius Copil, locul 84 ATP, îl va întâlni pe sportivul Mihail Kukuşkin, numărul 83 mondial, în primul tur al turneului Miami Open.

Cei doi au mai fost adversari o singură dată în circuitul ATP, în 2015, la Brisbane, când câştigător a fost Kukuşkin, scvor 6-4, 4-6, 6-4.

Pe tabloul feminin de la Miami, favorită principală este Simona Halep. Halep, locul 1 WTA, va juca direct în turul al doilea, cu Veronica Cepede Royg din Paraguay, locul 78 WTA, sau cu o jucătoare din calificări.

Sorana Cîrstea, locul 33 WTA, este a 32-a favorită, ultima, şi va sta în primul tur, iar în manşa a doua va evolua cu o jucătoare din calificări sau cu Su-Wei Hsieh din Taiwan, locul 61 WTA.

Irina-Camelia Begu, locul 37 WTA, va întâlni o jucătoare din calificări, iar Mihaela Buzărnescu, locul 39 WTA, va juca împotriva sportivei belgiene Kirsten Flipkens, locul 71 WTA, în prima manşă.

În calificări la Miami joacă Monica Niculescu, locul 70 WTA şi favorită 1, care a acces, luni, în ultimul tur, trecând în runda inaugurală de sportiva germană Antonia Lottner, numărul 150 mondial, scor 6-4, 6-0.

Afla mai multe despre: marius copiltenis masculin,  

viewscnt
Articole similare