Experiențe împreună.
You are here:

Marius Croitoru, dezamăgit de jucătorii săi, după remiza albă de la UTA: "Am venit să câştigăm, dar atât s-a putut"

Marius Croitoru, dezamăgit de jucătorii săi, după remiza albă de la UTA: "Am venit să câştigăm, dar atât s-a putut"

Fotbal intern

Comentarii

UTA Arad a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, luni, pe teren propriu, în compania echipei FC Botoşani, în etapa a 24-a a Ligii I.

"Nu pot spune că sunt supărat, dar nici fericit. A fost un meci anost, pe un teren greu. Nu a fost un joc cursiv, un joc care să placă. Nu a fost scopul meu să vin să iau un punct, am venit să câştigăm, dar din păcate atât s-a putut.

Păcat de minunăţia asta de stadion. Şi stadionul, şi echipa, ar fi meritat alt gazon. Probabil dacă aveau alt gazon, şi exprimarea lor ar fi fost alta" , a spus Marius Croitoru.

"E ok că nu am pierdut în această seară, un punct ne ajută. Ne menţinem pe locul 4 în clasament. Următorul meci îl avem cu FCSB, un adversar foarte puternic şi încercăm să scoatem punct sau puncte" , a declarat Alin Şeroni.

"A fost un meci greu, foarte important pentru ambele echipe. Noi suntem fericiţi pentru un punct şi mergem mai departe. Toată echipa a făcut un joc foarte bun defensiv şi sunt fericit cu băieţii mei că m-au ajutat" , a spus Hidajet Hankic.

viewscnt
Articole similare