Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Croitoru, doar cuvinte de laudă la adresa jucătorilor săi: „Sunt mândru că sunt antrenorul lor”. Ce spune despre lupta din play-off

Marius Croitoru, doar cuvinte de laudă la adresa jucătorilor săi: „Sunt mândru că sunt antrenorul lor”. Ce spune despre lupta din play-off

Superliga

Comentarii

FC Botoşani a învins-o pe Academica Clinceni, scor 2-1, în runda 3 din play-off-ul Liga 1, iar extrema albaneză Realdo Fili (24 de ani) a înscris o „dublă” pentru moldoveni. Pentru formaţia lui Ilie Poenaru, golul a fost marcat de Raul Rusescu (32 de ani).

După meci antrenorul formaţiei FC Botoşani, Marius Croitoru, a vorbit despre prestaţia echipei sale şi s-a declarat mulţumit de atitudinea lor.

„Am condus în toate partidele pe care le-am jucat în play-off, înseamnă că echipa merită să fie acolo. Nu pot să fiu decât fericit şi mândru că sunt antrenorul lor. Am luat gol din nimic. Am luat gol dintr-un penalty clar, dar până atunci cred că numai o singură echipă a fost. Nu e uşor de menţinut locul 4, pentru că sunt echipe bune şi fiecare îşi doreşte”, a declarat la finalul partidei Croitoru.

Marius Croitoru şi Ilie Poenaru, tehnicianul Academicii Clinceni, sunt cei mai longevivi antrenori din Liga I.
„Cred că pentru noi vorbesc rezultatele şi este singurul garant al longevităţii. Nu cred că există vreun antrenor să n-aibă rezultate şi să fie ţinut. Mi-e greu să cred” a conchis tehnicianul.

Cele două echipe se află pe ultimele două poziţii în clasament. Botoşani are 25 de puncte, iar Clinceni 22.

Clasament play-off:

1. FCSB 39 p

2. CFR Cluj 38 p

3. Universitatea Craiova 34 p

4. FC Botoşani 25 p

5. Sepsi 24 p

6. Academica Clinceni 22 p

Afla mai multe despre: marius croitorufc botosaniplay-off 

viewscnt
Articole similare