Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Croitoru mai are contract cu Botoşani doar până în vară, dar surprinde. Ce spune despre viitorul său

Marius Croitoru mai are contract cu Botoşani doar până în vară, dar surprinde. Ce spune despre viitorul său

Superliga

Comentarii

Marius Croitoru (39 de ani) surprinde şi spune că nu este interesat de nicio propunere, chiar dacă mai are contract cu FC Botoşani doar până în vară.

Marius Croitoru este marea revelaţie a acestui campionat, la capitolul antrenor. Fostul mijlocaş a reuşit să o ducă în premieră pe FC Botoşani în play-off-ul Ligii 1, în urma unui joc foarte plăcut. Croitoru a reuşit un rezultat bun şi în prima etapă din play-off, 2-2 cu FCSB, echipă la care a jucat.

Rezultatele bune obţinute cu FC Botoşani i-ar putea aduce oferte, însă Marius Croitoru spune că nu este deloc interesat. În plus, susţine că ar pleca de la FC Botoşani doar dacă primeşte vreo propunere interesantă din punct de vedere sportiv, nu neapărat financiar.

”Nu mă interesează absolut nicio ofertă, eu mai am contract până în vară, pe hârtie, dar am o promisiune cu domnul Iftime şi nu vreau să mi-o încalc. Acum rămâne de văzut ce se va întâmpla, pentru că dacă va veni o ofertă foarte avantajoasă din punct de vedere sportiv, al performanţei, o vom lua în calcul şi o vom discuta, dar deocamdată nu mă gândesc, sincer. (Da sau nu în România?) Nu, nu deocamdată”, a declarat Marius Croitoru.

FCSB a remizat, sâmbătă seară, în deplasare, scor 2-2, cu echipa FC Botoşani, într-un meci din prima etapă a play-off-ului Ligii 1.

Au marcat Dugandzic ‘5, ’52 pentru gazde şi Man ’12 şi Olaru ’45 pentru FCSB.

FC Botoşani: Hankic – Haruţ, Chindriş, Şeroni, Ţigănaşu – E. Papa, J. Rodriguez – Ashkovski (Patache ‘90+1), Carlone (Florescu ’46), Keyta – Dugandzic (Holzmann ’54). Antrenor: Marius Croitoru

FCSB: Bălgrădean – Creţu, Miron, Nedelcu, Panţîru (Popa ’90) – Olaru, Ov. Popescu, Tănase – Man, Ad. Petre (Oaidă ’46), Fl. Coman (Moruţan ’74). Antrenor: Bogdan Vintilă

Cartonaşe galbene: Papa ’25, Şeroni ’29, Chindriş ’38, Keyta ‘90 / Panţîru ‘4, Tănase ’25, Olaru ’59, Creţu ’88, Popescu ‘90+3

Arbitri: Ovidiu Haţegan - Octavian Şovre, Sebastian Gheorghe - Iulian Dima

Observatori: Ioan Onicaş, Ion Căţoi

 

Afla mai multe despre: marius croitoru 

viewscnt
Articole similare