Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Lăcătuş, îngrijorat de situaţia lui Mircea Lucescu din Ucraina! ”Să sperăm că se pot găsi soluţii ca să poată pleca de acolo!”

Marius Lăcătuş, îngrijorat de situaţia lui Mircea Lucescu din Ucraina! ”Să sperăm că se pot găsi soluţii ca să poată pleca de acolo!”

Diverse

Comentarii

Marius Lăcătuş a declarat, joi, că este îngrijorat de situaţia din Ucraina şi speră că se vor găsi soluţii pentru ca tehnicianul Mircea Lucescu să poată pleca de la Kiev.

Aşa cum era de aşteptat, campionatul Ucrainei a fost suspendat după ce Vladimir Putin a decis să atace ţara. În acelaşi timp, ruşii s-ar fi apropiat la doar 45 de kilometri de ţărmurile României.

Ucrainenii au raportat bombardamente în oraşele importante, precum Kiev, Harkiv, Mariupol sau Odesa. Vladimir Putin a decis să atace Ucraina din mai multe părţi, iar tancuri şi vehicule militare au trecut graniţa dintre Belarus şi Ucraina. 

În toată această situaţie dramatică, autorităţile de la Kiev au decis să aplice Legea Marţială. Toate activităţile neesenţiale au fost astfel suspendate. Campionatul Ucrainei ar fi trebuit să se reia pe 25 februarie, după ce echipele au fost în pauză de iarnă. Însă competiţia a fost suspendată pentru o perioadă de 30 de zile.

”Să sperăm că se pot găsi soluţii ca să poată pleca de acolo!”

“Parcă pe undeva ne tot pregăteau terenul vizavi de faptul că Rusia va ataca Ucraina. Este dureros faptul că se ajunge în situaţii ca aceasta. Sunt îngrijorat de ceea ce se întâmplă acolo. Nu cred că se va ajunge să avem şi noi probleme la un nivel atât de înalt cum sunt acolo. Să sperăm că se pot găsi soluţii ca Mircea Lucescu să poată pleca de acolo, pentru că lucrurile probabil vor degenera mai mult”, a spus Lăcătuş.

Gabi Balint i-a transmis un mesaj antrenorului: “Să aibă grijă de dânsul, pentru că trece prin momente grele acolo”. “Ştirile nu sunt bune deloc şi nu ştiu la ce să ne aşteptăm în continuare. Când a fost revoluţia ne-au convocat la 5 dimineaţa la club. Când e nevoie să-ţi aperi ţara nu mai contează”, a mai afirmat el, referitor la o eventuală mobilizare dacă va degenera şi mai mult situaţia.

“Suntem pregătiţi pentru orice. Dacă sunt convocat. De când există omenirea, oamenii s-au războit. Parcă ne lipsesc războaiele”, a declarat şi Miodrag Belodedici.

Lăcătuş, Balint şi Belodedici au participat joi la sărbătorirea de către CSA Steaua a împlinirii a 35 de ani de la câştigarea Supercupei Europei.

Afla mai multe despre: ucraina-lucescu-lăcătuş 

viewscnt
Articole similare