Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Nicolae: ”Simţim că se doreşte distrugerea lui Dinamo!” Managerul, anunţ despre viitorul lui Uhrin: ”Discutăm şi despre viitor”

Marius Nicolae: ”Simţim că se doreşte distrugerea lui Dinamo!” Managerul, anunţ despre viitorul lui Uhrin: ”Discutăm şi despre viitor”
Comentarii

Dinamo a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa FC Hermannstadt, într-un meci din etapa a şaptea a play-out-ului Ligii I. Pentru dinamovişti este a patra victorie consecutivă.

Golurile au fost marcate de Paul Anton, în minutele 34 şi 90+3, ambele reuşite fiind din penalti.

Primul penalti a fost acordat pentru un fault al lui Stoica la Mihaiu, fază în urma căreia Stoica a fost eliminat. Al doilea penalti a fost acordat pentru un fault al lui Belu la Fabbrini.

Marius Nicolae, managerul general al celor de la Dinamo, a vorbit la finalul meciului despre situaţia pe care echipa sa a traversat-o: ”Numai noi ştim ce am îndurat până în momentele astea la Dinamo, ce greu a fost şi ce greu e în continuare şi d-asta trebuie să ne plecăm pălăria în faţa lor, pentru că băieţii aştia sunt nişte eroi şi există în continuare tensiune foarte mare la echipă pentru că o frustrare foarte mare, s-a acumulat foarte mare oboseală în timpul asta, nervi” a mărturisit Marius Nicolae la finalul partidei.

”Partea financiară, viitorul clubului îi afectează foarte mult psihicul jucătorului. A fost nevoie de prima victorie ca să se descătuşeze băieţii şi de acolo lucrurile s-au legat altfel. Simţim că se doreşte distrugerea clubului Dinamo. Se simte tensiunea asta foarte mare din toate părţile ca Dinamo să dispară şi iată că dezamăgim foarte mulţi oameni. Dinamo respiră un aer bun, curat, de munte” a mai spus el.

Aproape salvată în Liga 1, Dinamo este în continuare angrenată în Cupa României: ”Ne dorim f mult să ajungem să jucăm finala, ne dorim foarte mult trofeul pentru fani. Mister Uhrin chiar îşi doreşte continuitate şi nu e genul de om să fi venit ca să aibă de unde să plece. Asta îmi transmite zi de zi. Sunten uniţi, discutăm şi despre viitor, dar nu depinde doar de noi. Ca să poţi să faci performanţă şi să nu mai ajungi în situaţia de anul acesta, ai nevoie de stabilitate financiară şi de un viitor cât mai liniştit”

Afla mai multe despre: marius nicolae 

viewscnt
Articole similare