Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Niculae, o nouă înţepătură la adresa lui Ionuţ Negoiţă. Ce a declarat despre situaţia de la Dinamo

Marius Niculae, o nouă înţepătură la adresa lui Ionuţ Negoiţă. Ce a declarat despre situaţia de la Dinamo

Superliga

Comentarii

Marius Niculae este încrezător că Dinamo nu o să dispară, dar spune că nici nu se află într-o situaţie foarte fericită. Fostul mare atacant speră că echipa va fi preluată de un om de afaceri care să o readucă în fruntea clasamentului.

Ionuţ Negoiţă este în continuare interesat să vândă, însă până acum n-a avut prea mult succes. Între timp, rezultatele au lăsat de dorit. Marius Niculae speră că echipa sa de suflet va ajunge totuşi pe mâinile unui om de afaceri care să fie interesat să o ducă din nou sus.

”(Despre vânzare lui Dinamo) Dinamo nu o să moară niciodată. Dar, din nefericire, nici nu e ce trebuie în momentul de faţă. Dinamo nu se află pe un loc care să îi facă cinste. Eu am crescut în mentalitatea doar locul 1. Locul 2 nu era obiectivul nostru. Din nefericire, acum, cei de la Dinamo se mulţumesc cu mult prea puţin.

(Cine poate salva Dinamo?) Cineva care să vrea să investească şi într-adevăr să vrea să facă performanţă la Dinamo. Pentru că totul începe de la copii şi juniori. Dacă nu mă înşel, pepiniera de la Dinamo a făcut cei mai mulţi bani din ţară,  cei mai mulţi jucători vânduţi din propria pepinieră”, a declarat Marius Niculae.

Afla mai multe despre: marius niculae 

viewscnt
Articole similare