Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Ştefănescu, mesaj clar după acuzele lui Dan Şucu: ”Am văzut că fiecare îşi dă cu părerea. Eu vreau doar să joc fotbal”

Marius Ştefănescu, mesaj clar după acuzele lui Dan Şucu: ”Am văzut că fiecare îşi dă cu părerea. Eu vreau doar să joc fotbal”

Superliga

Comentarii

Acuzat de patronul Rapidului că a luat un cartonaş galben intenţionat pentru a rata meciul cu FCSB, Marius Ştefănescu a revenit pe gazon şi a înscris un gol frumos în poarta CFR-ului, în remiza de la Sfântu Gheorghe (1-1).

”Este un punct câştigat. Am punct pentru el, dar cred că meritam mai mult. Per total, cred că este un rezultat echitabil.  (n.r. despre acuzele cu FCSB) Nu a fost niciun mesaj. Eu aşa m-am bucurat pe moment. Am spus ce aveam de spus la acea conferinţă.

Vreau doar să joc fotbal, nu mă interesază alte subiecte. (n.r. despre acuzele lui Dan şucu) Am văzut că fiecare îşi dă cu părerea, dar cum am zis, pe mine mă interesează doar să-mi văd de fotbal. Mă bucur că în această seară am reuşit să marchez şi să îmi ajut echipa.

Am arătat pe teren că meritam să ajungem în play-off. Obiectivul nostru este să prindem cupele europene. Mai sunt opt etape şi îmi doresc ca la meciul cu Farul să câştigăm”, a spus Marius Ştefănescu după meciul cu CFR.

În partida de pe Arena Naţională, marele absent al echipei din Sf. Gheorghe a fost Marius Ştefănescu. Fotbalistul lui Sepsi a luat un cartonaş galben în ultimele minute ale partidei cu Petrolul, din sezonul regulat, şi a fost suspendat la meciul cu FCSB.

  • VIDEO cu golul marcat de Marius Ştefănescu în meciul cu CFR

Afla mai multe despre: sepsisuperligacfrmarius ştefănescu 

viewscnt
Articole similare