Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Pep Guardiola, anunţ de ultimă oră înainte de Manchester City - Arsenal: ”Nu ştiu pentru cât timp"

OFICIAL | Pep Guardiola, anunţ de ultimă oră înainte de Manchester City - Arsenal: ”Nu ştiu pentru cât timp"

Manchester City

Comentarii

Jucătorii John Stones (29 de ani) şi Kyle Walker (33 de ani) vor fi indisponibili la Manchester City pentru duelul cu Arsenal.

John Stones şi Kyle Walker vor fi indisponibili la Manchester City pentru meciul cu Arsenal

Antrenorul echipei Manchester City, Pep Guardiola, a anunţat, vineri, 29 martie, că John Stones şi Kyle Walker vor fi indisponibili pentru meciul de duminică, 31 martie, de la ora 18.30, cu Arsenal, din etapa a 30-a a campionatului Angliei.

"Accidentarea lui Kyle (n.r. Walker) este mai gravă decât cea a lui John (n.r. Stones), dar amândoi vor fi indisponibili, nu ştiu pentru cât timp", a declarat antrenorul într-o conferinţă de presă.

Fundaşul dreapta şi fundaşul central, care de obicei sunt titulari, s-au accidentat la naţionala Angliei. Walker nu a jucat în meciul împotriva Braziliei (0-1) din cauza unei accidentări la tendon, în timp ce Stones a ieşit din teren cu o întindere la aductori în meciul de marţi cu Belgia (2-2).

Guardiola îl are însă din nou la dispoziţie pe portarul Ederson, precum şi pe Manuel Akanji, Jack Grealish şi mijlocaşul ofensiv Kevin De Bruyne, reveniţi după accidentări. 

Manchester City este pe locul trei în Premier League, cu 63 de puncte, la un punct în spatele lui Arsenal şi Liverpool.

Afla mai multe despre: pep guardiolamanchester cityarsenalpremier league 

viewscnt
Articole similare