Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică a dezvăluit când va ajunge selecţionerul României: "Cu siguranţă voi răspunde cu da"

Marius Şumudică a dezvăluit când va ajunge selecţionerul României: "Cu siguranţă voi răspunde cu da"

Echipa națională

Comentarii

România va juca în zilele următoarele două partide decisive pentru calificarea la Campionatul European, cu Suedia şi Spania. În cazul în care România nu se va califica, Cosmin Contra este dispus să plece, iar numele lui Marius Şumudică este pe lista posibilor înlocuitori.

Actualul antrenor de la Gaziantep Gazişehir a declarat că nu crede că este printre favoriţii Federaţiei Române de Fotbal, în cazul în care Cosmin Contra va pleca: "Sunt antrenori mai titraţi ca mine şi care au experienţă mai vastă decât mine. Probabil dacă vor refuza vreo 7-8 antrenori, al 9-lea va veni şi rândul lui Şumudică. Dar eu sunt bine unde sunt acum, antrenez în Europa. Mai departe, dacă vreodată voi fi în calculele lor, cu siguranţă voi răspunde prompt, cu da, fiindcă mă mândresc".

"Eu îmi doresc să califice Contra şi Contra să meargă mai departe", a mai spus Şumudică. Dar şi în cazul în care România nu se va califica şi Contra va pleca, "Şumi" îl propune pe Dan Petrescu: "Dacă nu, uitaţi, Petrescu face rezultate extraordinare şi ţin să îl felicit pentru ceea ce a făcut acolo. Oli cred că va fi destul de greu să vină de acolo, Răzvan la fel, chiar îl felicit, a câştigat prima manşă a finalei Champions League a Asiei şi nu ştiu ce soluţii ar fi".

Gaziantep, echipă nou-promovată în prima ligă din Turcia, este în acest pe locul 9 în campionat. 

Afla mai multe despre: marius sumudicaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare