Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică a trecut la ameninţări în cadrul conferinţei de presă: "Vor plăti pentru asta". Jucătorii lui Gaziantep, ţintele românului

Marius Şumudică a trecut la ameninţări în cadrul conferinţei de presă: "Vor plăti pentru asta". Jucătorii lui Gaziantep, ţintele românului
Comentarii

Antrenorul lui Gaziantep, Marius Şumudică, şi-a ameninţat jucătorii după înfrângerea cu 1-0 în faţa lui Alanyaspor. În plus, românul i-a pus la zid pentru ghetele pe care le-au ales fotbaliştii săi.

Gaziantep a pierdut, în runda cu numărul 26, scor 0-1, în deplasare la Alanyaspor, iar Marius Şumudică are toate motivele să fie supărat. Portarul echipei, Guvenc, l-a îngropat. 

Marius Şumudică a fost furios, la finalul partidei. Fostul tehnician al Astrei a trecut la ameninţări şi a susţinut că jucătorii săi nu şi-au putut păstra echilibrul, din cauza alegerii greşite a ghetelor de joc: "Dacă jucătorii au impresia că acest campionat s-a terminat, se înşală. Vor plăti pentru asta. Eu i-am avertizat cu o săptămână înainte de acest meci. I-am avertizat în privinţa abordării meciului. Le-am spus şi să-şi ia ghetele cu crampoane potrivite, dar ei au ales altceva. Au patinat! 

Salariile sunt plătite, bonusurile sunt plătite la timp. Ei vor plăti pentru asta", a declarat antrenorul român, după înfrângerea suferită în campionat, conform gaziantepgunes.com.

După această înfrângere, Gaziantep este pe locul 9 în Turcia. Echipa lui Şumudică nu a mai câştigat de pe 17 februarie. 
 

Afla mai multe despre: marius sumudicagaziantepmarius sumudica turcia 

viewscnt
Articole similare