Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Înfrângere pentru Gaziantep! Marius Şumudică a fost îngropat de propriul portar. Gafa uriaşă care l-a enervat pe "Şumi"

VIDEO | Înfrângere pentru Gaziantep! Marius Şumudică a fost îngropat de propriul portar. Gafa uriaşă care l-a enervat pe "Şumi"
Comentarii

Fotbalul continuă în Turcia, chiar dacă cele mai importante campionate ale Europei au fost suspendate. Gaziantep Gazişehir, echipa lui Marius Şumudică, a jucat, însă fără spectatori.

Gaziantep a pierdut, în runda cu numărul 26, scor 0-1, în deplasare la Alanyaspor, iar Marius Şumudică are toate motivele să fie supărat. Portarul echipei, Guvenc, l-a îngropat. 

În minutul 42, chiar înainte de pauză, gazdele au beneficiat de o lovitură liberă, iar balonul a ajuns la un jucător de la Alanyaspor care a trimis cu capul spre poartă, iar portarul Guvenc nu a reuşit să reţină. Steven Caulker (28 de ani), fostul jucător de la Tottenham, Queens Park Rangers sau Liverpool, a trimis mingea în plasă, acesta fiind şi singurul gol al partidei. 

La Gaziantep, Alexandru Maxim şi Alin Toşca au fost titulari, însă doar fundaşul a terminat meciul pe teren. Maxim a fost schimbat de Şumudică în minutul 78. După această înfrângere, Gaziantep este pe locul 9 în Turcia. Echipa lui Şumudică nu a mai câştigat de pe 17 februarie. 

Afla mai multe despre: marius sumudicagaziantep 

viewscnt
Articole similare