Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică are două oferte noi. Antrenorul român este tentat să părăsească pe Gaziantep

Marius Şumudică are două oferte noi. Antrenorul român este tentat să părăsească pe Gaziantep

Stranieri

Comentarii

Antrenorul român de la Gaziantep Gazisehir, Marius Şumudică, are toate şansele să părăsească Turcia la finalul acestul sezon competiţional, când îi expiră şi contractul. Se pare că românul este dorit din nou în Arabia Saudită.

Nu este niciun secret faptul că Marius Şumudică mai are contract cu Gaziantep până în vara lui 2021, iar până în acest momentu nu a ajuns la niciun acord cu conducerea echipei. Cel mai probabil, Şumudică este nemulţumit de faptul că turcii nu şi-au respectat promisiunile şi că au fost destul de "zgârciţi" când a venit vorba de a realiza transferurile dorite de român.

Potrivit presei din Turcia, două formaţii din Arabia Saudită şi-l doresc pe antrenorul român, iar o decizie va fi luată după ce antrenorul va cântări foarte bine cele trei variante pe care le are la dispoziţie. Una dintre formaţii ar fi Al-Shabab, formaţie pe care Şumudică a antrenat-o în perioada iunie 2018-iunie 2019, şi unde avea un procent al victoriilor de 50%. Doar la Astra Giurgiu a mai înregistrat asemenea cifre.

La Gaziantep, Marius Şumudică a ajuns imediat după aventura din Arabia Saudită. A strâns 45 de meciuri, dintre care 15 victorii, 18 egaluri şi 12 înfrângeri.

Marius Şumudică, apărat de patronul echipei

Gaziantep e pe locul şapte în prima ligă din Turcia, cu 15 puncte, iar preşedintele lui Gaziantep e considerat, zilele trecute, că este momentul să îşi apere antrenorul, acuzat de faptul că este extrem de conflictual:

Echipa noastră va continua să facă tot posibilul pe teren, până la ultimul fluier al sezonului. Nu va renunţa niciodată, în niciun meci. Vor fi greşeli mereu în fotbal. Scopul nostru este de a atrage atenţia asupra acestor greşeli în timp util şi de a face fiecare parte implicată mai atentă. Suntem din Gaziantep şi Gaziantep nu renunţă niciodată.

Când arbitrii vin la Gaziantep, acţionează conform unor poveşti spuse lor. Deşi pe antrenorii adversarilor noştri nu îi sancţionează, tehnicianul nostru este pedepsit după fiecare reacţie, chiar dacă îşi apără drepturile. Ori de câte ori antrenorul nostru Şumudică deschide gura, arbitrii încep să alerge cu cartonaşul în mână. Aceste comportamente sunt împotriva naturii fotbalului. Aceste cartonaşe şi sancţiuni sunt acordate nu numai echipei noastre sau antrenorului nostru, ci şi oraşului Gaziantep. Vrem ca nimeni să nu uite asta”, a declarat Mehmet Buyukeksi, preşedintele lui Gaziantep, în presa turcă.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare