Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică are probleme în Turcia! A fost implicat într-un scandal imens în aeroport

Marius Şumudică are probleme în Turcia! A fost implicat într-un scandal imens în aeroport
Comentarii

Marius Şumudică are probleme în Turcia! Scandal imens în aeroport între Marius Şumudică şi un ultras al lui Fenerbache! Lucrurile au degenerat şi fanul ar fi fost agresat de staff-ul lui Gaziantep: s-a ajuns la poliţia din Turcia!

Marius Şumudică a fost implicat într-un nou scandal. Antrenorul roman a avut probleme cu un ultras al lui Fenerbahce, la scurt timp după finalul meciului pierdut de echipa pregătită de antrenorul român la Istanbul în faţa celor de la Galatasaray, scor 1-2, în cursul zilei de luni.

După meci, o bătaie s-a iscat în aeroport după un dialog aprins între un fan al celor de la Fener şi Şumudică. Fanul lui Fener a susţinut că a fost atacat de staff-ul clubului Gaziantep. Suporterul care ar fi fost agresat a depus plângere la poliţie în urma evenimentului nefericit, scrie presa din Turcia.

Şumi vrea să devină cetăţean turc

”Iubesc Antepul foarte mult, e ca oraşul meu. Iubesc Turcia. A fost un cutremur în Malatya acum trei zile, s-a simţit şi la Antep. Un alt antrenor şi-ar fi făcut bagajele şi ar fi plecat. Eu am ales să rămân aici pentru că iubesc oraşul.

Iubesc oraşul, este în inima mea. Vreau să obţin paşaportul turcesc. Ştiu că voi fi criticat în România, dar îmi doresc să obţin paşaportul turcesc”, a declarat Marius Şumudică, potrivit Haber366.

În precedentul mandat de la Gaziantep, Marius Şumudică s-a remarcat pe banca echipei şi a fost extrem de iubit de către fani. Mai mult, "Şumi" a fost ales chiar şi antrenorul anului în Turcia, în 2020.

Afla mai multe despre: marius şumudicăgaziantepfenerbahce 

viewscnt
Articole similare