Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică este tot mai aproape de CFR, dar Mitică Dragomir îl vedea la altă echipă: ”Eu l-am sfătuit să se ducă la FCSB”

Marius Şumudică este tot mai aproape de CFR, dar Mitică Dragomir îl vedea la altă echipă: ”Eu l-am sfătuit să se ducă la FCSB”

Fotbal intern

Comentarii

Cu Marius Şumudică tot mai aproape de banca tehnică a CFR-ului, Mitică Dragomir a dezvăluit că îl sfătuise pe tehnician să preia FCSB-ul.

Marius Şumudică este la un pas de a fi confirmat ca următorul antrenor al CFR-ului, dar Mitică Dragomir îl sfătuise să preia conducerea altei echipe. Fostul şef al LPF-ului a dezvăluit că l-a îndemnat pe fostul tehnician al lui Rizespor să semneze cu FCSB.

Mitică Dragomir îl vedea pe Şumudică la FCSB

Însă, din frică faţă de fani sau loialitate faţă de Rapid, Şumudică a refuzat avansurile prietenului Becali şi a ales în schimb să meargă la marea rivală, CFR. Acolo, acesta va avea ca obiectiv calificarea în grupele cupelor europene şi câştigarea titlului.

”Am senzaţia că s-a rezolvat contractul. Dar eu l-am sfătuit să se ducă şi la Steaua (n.r. FCSB). La Steaua făcea treabă bună. Dar cred că i-a fost frică de suporteri. Din punct de vedere financiar (n.r. la CFR), e în primele cinci echipe cu stabilitate financiară. Are şi lot bun, este o conducere serioasă”, a declarat Mitică Dragomir, la Look Sport.

În vârstă de 50 de ani, Şumudică este liber de contract de la despărţirea de Rizespor. Tehnicianul nu a dus lipsă de oferte în cele trei luni trecute ded atunci, însă acesta a explicat că aştepta un proiect interesant. În cariera sa, Şumi a pregătit echipe precum Gloria Bistriţa, Rapid, Al Shabab, Gaziantep, Kayserispor sau Rizespor, având în palmares doar un campionat şi o Supercupă, ambele câştigate cu Astra, în 2016.

VIDEO | Prezentarea lui Alex Creţu după transferul la FCSB

Afla mai multe despre: marius şumudicămitică dragomircfr clujfcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare