Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică, exasperat de arbitraj: ”Eu vreau doar să fim lăsaţi să jucăm!”. Tehnicianul cere întăriri la Gaziantep

Marius Şumudică, exasperat de arbitraj: ”Eu vreau doar să fim lăsaţi să jucăm!”. Tehnicianul cere întăriri la Gaziantep
Comentarii

Marius Şumudică s-a văzut învins pe terenul lui Galatasaray, în prima etapă din campionatul Turciei. Gaziantep, formaţia sa, a pierdut cu 1-3 iar tehnicianul român a contestat arbitrajul.

”Şumi” s-a abţinut să nu răbufnească în timpul conferinţei de la finalul partidei pentru a evita o nouă suspendare. Chiar şi aşa, a lansat acuzaţii grave, pe lângă faptul că a cerut întăriri pentru Gaziantep.

”Cred că e foarte uşor să câştigi aşa, e foarte uşor să joci în condiţiile astea. S-a acordat un penalty împotriva noastră la un fault inexistent. Nu ştiu ce au analizat. Dintr-odată ne-am văzut conduşi cu 1-0. Apoi au fost şi câteva greşeli ale elevilor mei, dar e de înţeles, a fost primul meci.

Am doar 16 jucători în lot, sunt jucători care au devenit liberi. Avem nevoie de transferuri, de jucători cu calitate. Trebuie să fim însă atenţi, să selectăm cu grijă. Nu avem puterea financiară să aruncăm cu banii, dar va trebui să cheltuim dacă vrem să aducem jucători buni, care să intre direct titulari.”, a spus Marius Şumudică, potrivit Habertakvimi.com.

Tehnicianul român şi-a continuat ulterior discursul împotriva arbitrajului: „E evident ce se va întâmpla dacă vorbesc despre asta. Eu nu îmi amintesc să fi câştigat vreun meci când am fost ajutat. Astăzi a fost ca un meci de baschet, pur şi simplu nu pot spune nimic despre maniera de arbitraj. Când ne atingeam adversarii, fluiera imediat.

În prima repriză s-a uitat trei minute la VAR, dar a dat un singur minut de prelungire. În repriza secundă, cu multe pauze, goluri, schimbări, a prelungit 4 minute. Eu vreau doar să fim lăsaţi să jucăm, echipa mea nu are nevoie de altceva.”.

Afla mai multe despre: marius sumudicămaximtosca 

viewscnt
Articole similare