Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică, la pământ după ce a ajuns pe ultimul loc în Turcia: "Nu vreau să mai vorbesc. Nu vreau să mă plâng. Asta e echipa"

Marius Şumudică, la pământ după ce a ajuns pe ultimul loc în Turcia: "Nu vreau să mai vorbesc. Nu vreau să mă plâng. Asta e echipa"
Comentarii

Marius Şumudică are una dintre cele mai slabe perioade ale sale în Turcia. După ce a ajuns pe ultimul loc în Super Lig, antrenorul român al lui Yeni Malatyaspor a oferit o primă reacţie.

Ce mai putut spune Marius Şumudică după ultimul eşec din Turcia

Yeni Malatyaspor a ajuns la cinci meciuri fără victorie în campionatul Turciei. În etapa cu numărul 19, echipa antrenată de Marius Şumudică a fost învinsă de Fenerbahce, scor 2-0. 

Dacă în meciurile trecute a acuzat arbitrajul potrivnic, acum Marius Şumudică a fost resemnat cu ce s-a întâmplat pe teren. 

"A fost un meci dificil. Am jucat împotriva unei echipe puternice din Turcia. Au jucat mai bine decât noi. Am făcut ce am putut mai bine. Ei au avut oportunitatea de a se pregăti cu o zi în plus faţă de noi. Când joci constant cu 11-12 fotbalişti, e dificil să-i recuperezi la 48 de ore. Am avut şanse în prima reprize, dar nu am reuşit să marcăm.

Nu vreau să mai vorbesc. Nu vreau să mă plâng. Asta e echipa noastră, nu se poate compara cu Fenerbahce. Acesta e rezultatul", a susţinut tehnicianul român, conform presei din Turcia. 

  • 2 remize şi 3 înfrângeri sunt ultimele rezultate ale lui Şumudică în Super Lig. 

Marius Şumudică a ajuns pe ultimul loc în Turcia cu Yeni Malatyaspor

Yeni Malatyaspor, antrenată de Marius Şumudică, a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0, de echipa Fenerbahce, într-un meci din etapa a XIX-a a campionatului Turciei. Golurile au fost marcate de Novak (10) şi Pelkas (74).

În clasament, Yeni Malatyaspor se află pe ultimul loc, cu 20 de puncte.

Fenerbahce este pe locul 4, cu 32 de puncte. Lider este Trabzonspor, cu 46 de puncte, Konyaspor este pe 2, cu 36 de puncte, iar pe 3 este Istanbul Başakşehir, cu 33 de puncte.

 

Afla mai multe despre: marius sumudicamarius sumudica turciayeni malatyaspor 

viewscnt
Articole similare