Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică, pe făraş la Gaziantep? Antrenorul român a fost băgat în şedinţă după înfrângerea cu Basaksehir

Marius Şumudică, pe făraş la Gaziantep? Antrenorul român a fost băgat în şedinţă după înfrângerea cu Basaksehir

Fotbal

Comentarii

Gaziantep a fost învinsă de Basaksehir, scor 0-2, acasă, sâmbătă, într-o partidă din etapa a 27-a a campionatului din Turcia, iar situaţia antrenorului român Marius Şumudică se complică.

După 27 de runde, Gaziantep se află pe loc retrogradabil - 17, la egalitate cu Karagumruk, dar cu un golaveraj inferior. 

Dacă prima retrogradată pare stabilită - Istanbulspor, ultimele trei locuri ce duc în liga secundă sunt disputate de nouă formaţii: Pendikspor (26 p), Konyaspor (28), Gaziantep (29), Karagumruk (29), Alanyaspor (29), Hatayspor (29), Ankaraguku (29), Adana Demirspor (32) şi Samsunspor (33).

Probleme pentru Marius Şumudică la Gaziantep!

Potrivit jurnaliştilor din Gaziantep, imediat după înfrângerea cu Basaksehir, toate criticile au fost îndreptate către antrenorul român Mariu Şumudică. Deciziile sale nu au fost dintre cele mai bune, iar situaţia din clasament s-a complicat semnificativ.

Preşedintele celor de la Gaziantep, Memik Yilmaz, şi-a exprimat şi el dezamăgirea legată de jocul echipei antrenate de tehnicianul român şi a promis că ”va lua măsuri serioase”.

De asemenea, reţelele sociale au fost ”inundate” de suporterii celor de la Gaziantep care l-au acuzat pe ”Şumi” că nu a reuşit să scoată maximum din jucătorii săi la meciul cu Basaksehir şi l-au invitat să demisioneze.

Preşedintele Yilmaz, care se va întâlni cu antrenorul Şumudică şi cu cei din conducere, este pregătit să apese butonul pentru măsuri serioase. Rămâne de văzut care vor fi acestea”, au scris turcii, care nu exclud posibilitatea demiterii antrenorului român.

Afla mai multe despre: marius sumudicagaziantepturcia 

viewscnt
Articole similare