Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică, reacţie după ce a dus-o pe Gaziantep FK pe loc de Europa League: "Mă criticau, că doar eu fac asta în campionat!"

Marius Şumudică, reacţie după ce a dus-o pe Gaziantep FK pe loc de Europa League: "Mă criticau, că doar eu fac asta în campionat!"

Fotbal

Comentarii

Formaţia pregătită de Marius Şumudică, Gaziantep s-a impus în deplasarea de la Denizlispor cu 1-0, rezultat care urcă formaţia antrenată de român pe loc de cupă europeană.

Avem o zi să ne bucurăm de victorie. Avem un meci de cupă în faţa noastră, o să-mi pregătesc echipa pentru el. Apoi avem o partidă cu Malatyaspor acasă. Să vedem ce se va întâmpla” a declarat Şumudică după victoria cu Denizlispor.

Când am ajuns prima dată aici, unii jurnalişti mă criticau. Doar echipa mea joacă cu un sistem 3-5-2 în campionat acum. Cu acest sistem, suntem pe locul 4. Le urez succes celor de la Denizlispor în următoarele meciuri. După ce am câştigat aici sezonul trecut, s-a crezut că am ajutat alte echipe, au apărut astfel de zvonuri, dar după acel meci am bătut celelalte echipe din zona retrogradării atât acasă, cât şi în deplasare”, a declarat antrenorul român, citat de Olay.

După 9 etape, Gazaiantep este pe locul 4 cu 14 puncte în clasament. Pe podium se află în ordine Fenerbahce, Alanyaspor şi Galatasaray.

Un singur meci a pierdut Şumudică în actuala ediţie din campionat, cel cu Galatasaray din etapa 1. Şumudică a revenit pe banca de rezerve a echipe sale după o etapă de suspendare primită la meciul cu Antalyaspor, scor 1-1. Pe lângă suspendare acesta a mai primit şi 3.500 de euro amendă.

Posted by Andrei Badea

Afla mai multe despre: sumudicagaziantep 

viewscnt
Articole similare