Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică vrea să devină cetăţean turc: ”Ştiu că voi fi criticat în România”

Marius Şumudică vrea să devină cetăţean turc: ”Ştiu că voi fi criticat în România”
Comentarii

Gaziantep a cedat cu scorul de 1-2 împotriva celor de la Galatasaray, într-un meci disputat în cadrul etapei cu numărul 23 din Turcia.

Gaziantep a fost învinsă de Galatasaray, 1-2, la capătul unei partide în care formaţia pregătită de Marius Şumudică (52 de ani) a condus, dar s-a văzut întoarsă pe final. 

Ultima decizie luată de Şumudică

Marius Şumudică, antrenorul român care este ”la modă” în Turcia, spune că s-a integrat de minune la stilul de viaţă din această ţară şi se gândeşte să rămână mai mult decât îşi propusese iniţial. Ba mai mult, antrenorul român a anunţat că îşi doreşte să devină cetăţean turc!

”Iubesc Antepul foarte mult, e ca oraşul meu. Iubesc Turcia. A fost un cutremur în Malatya acum trei zile, s-a simţit şi la Antep. Un alt antrenor şi-ar fi făcut bagajele şi ar fi plecat.

Eu am ales să rămân aici pentru că iubesc oraşul. Iubesc oraşul, este în inima mea.

Vreau să obţin paşaportul turcesc. Ştiu că voi fi criticat în România, dar îmi doresc să obţin paşaportul turcesc”, a declarat Marius Şumudică, potrivit Haber366.

În precedentul mandat de la Gaziantep, Marius Şumudică s-a remarcat pe banca echipei şi a fost extrem de iubit de către fani. Mai mult, "Şumi" a fost ales chiar şi antrenorul anului în Turcia, în 2020.

Afla mai multe despre: marius şumudicăturciapaşaport 

viewscnt
Articole similare